.

Αναστέλλονται όλες οι προσλήψεις στη ΔΕΗ;

Στο Vetofm 91 ανακοινώθηκε από το βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Αθανασιάδη Αλέκο ότι εδώ και 15 ημέρες τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου καλά όσον αφορά τις προσλήψεις της ΔΕΗ. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε ότι σταματάνε οι προσλήψεις της ΔΕΗ διότι η ΔΕΗ δεν περιλαμβάνεται στην εξαίρεση των προσλήψεων, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν χθες από την κυβέρνηση. Ο βουλευτής επισήμανε ότι κατέθεσε επερώτηση σήμερα στη βουλή (10.2.10) με την οποία ερωτά εάν γίνουν νέες προσλήψεις και εάν θα ισχύσουν οι ήδη εγκεκριμένες προσλήψεις από τους προηγούμενους διαγωνισμούς. Δεν είναι δυνατόν, κατά τον ίδιο, να σταματάμε τις προσλήψεις και να αφήνουμε τους ιδιώτες να μπαίνουν στην ηλεκτροπαραγωγή απαξιώνοντας στην ουσία τη ΔΕΗ και τον Ν. Κοζάνης. Ο κανόνας "1 πρόσληψη για κάθε 5 αποχωρήσεις" δεν μπορεί να εφαρμοστεί στη ΔΕΗ.
Επίσης στον ίδιο σταθμό ο κ. Αδαμίδης, Πρόεδρος του Σπάρτακου, ανακοίνωσε ότι ήρθε σε επαφή με τους βουλευτές ΠΑΣΟΚ Κοζάνης και Φλώρινας και τη Διοίκηση της ΔΕΗ και μάλιστα ανακοίνωσε ότι σήμερα στέλνει επιστολή ο κ. Ζερβός στον πολιτικό του προϊστάμενο κ. Παπακωνσταντίνου ανακοινώνοντας ότι προχωρά στις προσλήψεις. Κατά τον κ. Αδαμίδη την κίνηση του κ. Αθανασιάδη θα την ακολουθήσουν όλοι και αν χρειαστεί θα κλείσουν οι δύο νομοί.
Ο κ. Μανές, πρόεδρος της Ένωσης, κατήγγειλε ότι ο υπουργός ανήγγειλε αντεργατικά μέτρα ο οποίος ανέφερε ότι συντάσσεται με τις ενέργειες του κ. Αθανασιάδη. Δήλωσε ότι οι αποχωρήσεις αγγίζουν τις 400.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου