.

ΝΔ: Προσυνεδριακή συνδιάσκεψη για την ενέργεια

Αναδημοσίευση: Εφ. Πρωινός Λόγος, του Παν. Πλιάτσου, 10/4/10

Με την παρουσία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά ξεκινά σήμερα, στις 4 το απόγευμα στο Εκθεσιακό Κέντρο των Κοίλων, η πανελλαδική, προσυνεδριακή συνδιάσκεψη του κόμματος με θέμα «Ενεργειακή πολιτική και γενικότερες πολιτικές εξελίξεις». Το «παρών» στη σημαντική αυτή συνδιάσκεψη αναμένεται να δώσουν κορυφαία στελέχη του κόμματος, όπως ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου Δημήτρης Αβραμόπουλος, καθώς και εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης και στελέχη του κλάδου της ενέργειας.

Κατά τη διάρκεια της συνδιάσκεψης θα διατυπωθούν οι θέσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την ενέργεια, το περιβάλλον και τον λιγνίτη. Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Τοπαλίδης, μιλώντας και χθες στους δημοσιογράφους, χαρακτήρισε πολύ σημαντική για το κόμμα του την ημερίδα του προσυνεδριακού διαλόγου και σημείωσε πως στόχος είναι να υπάρξει μεγάλη συμμετοχή και να κατατεθούν προτάσεις και ιδέες, οι οποίες θα εμπλουτίσουν τις πολιτικές θέσεις της ΝΔ για αυτό τον τόσο νευραλγικό τομέα της οικονομίας.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς θα φτάσει στην Κοζάνη με την έναρξη της συνδιάσκεψης, στην οποία θα είναι, φυσικά, ο κεντρικός εισηγητής, ενώ θα παραμείνει για να ακούσει το σύνολο των εισηγήσεων και θα προβεί και σε δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους. Να σημειωθεί πως χθες βρέθηκε στην Κοζάνη και στη Δυτική Μακεδονία ο πρώην βουλευτής Έβρου και νυν υπεύθυνος του περιφερειακών ΜΜΕ Άκης Γεροντόπουλος, ο οποίος επισκέφθηκε και τα γραφεία του «Π.Λ.», προκειμένου να δει ιδίοις όμμασι την εικόνα των τοπικών ΜΜΕ.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου