.

ΓΕΝΟΠ: Απεργία στις 20 Μαϊου

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 20 ΜΑΗ
· ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ 48ΩΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 25 ΜΑΗ (ΔΕΥΤΕΡΑ ΒΡΑΔΥ).
· ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ
Συνάδελφοι – σες,

Η Κυβέρνηση – υπάλληλος της ΤΡΟΪΚΑΣ του ΔΝΤ της ΕΕ και της ΕΚΤ- αφού με αλλεπάλληλους νόμους επιτέθηκε στον κόσμο της εργασίας κλέβοντας τον μισθό και την σύνταξή του και βάζοντας τον να πληρώσει τα σπασμένα και κλεμμένα άλλων, έρχεται τώρα με το νομοσχέδιο που έδωσε προς Δημόσια διαβούλευση για το ασφαλιστικό, να ακυρώσει και τις τελευταίες δεσμεύσεις της κατά την προεκλογική περίοδο προς τον Ελληνικό λαό σε σχέση με τα όρια ηλικίας και το ύψος των συντάξεων.

Με το Νομοσχέδιο της τροποποιεί μια σειρά δεδομένων μας και ταυτόχρονα αφαιρεί μια σειρά κατακτήσεις δεκαετιών, γυρίζοντας το σύνολο των εργαζομένων σε άλλες εποχές, εποχές εργασιακού και ασφαλιστικού Μεσαίωνα.

Γι΄αυτό είναι χρέος όλων μας με το σύνολο τους Συνδικαλιστικού Κινήματος και μπροστάρη την ΓΣΕΕ συντεταγμένα να αγωνισθούμε για να μην περάσει.

Όμως πέρα από τον κοινό αγώνα που είναι χρέος μας, (και που πάντα πρέπει να δίνουμε ακόμα και για όσα δεν μας αφορούν άμεσα, στην βάση της αλληλεγγύης μας ως εργαζόμενοι) ιδιαίτερα για εμάς τους εργαζόμενους και συνταξιούχους της ΔΕΗ μέσα από αυτό το Νομοσχέδιο αλλά και τον Ν.3833 για τον οποίο η κυβέρνηση είχε δεσμευτεί ότι θα τροποποιήσει – κάτι που δεν κάνει- επιχειρείται να υλοποιηθεί αυτό που δεν κατάφερε η ανεύθυνη κυβέρνηση της ΝΔ με το Ν.3655 (Πετραλιά), δηλαδή να διαλύσει το ασφαλιστικό μας.

Η κυβέρνηση με προκλητικό και αυθαίρετο τρόπο γράφοντας στα παλιά της τα παπούτσια όλα όσα ψήφιζε και αναγνώριζε μέχρι χθες, παρανομώντας στην κυριολεξία επιχειρεί, να διαγράψει την περιουσία μας και να καταργήσει την αυτοτέλειά μας.

Επιχειρεί:

· σε εμάς που έχουμε περιουσία,
· σε μας που δεν επιβαρύνουμε κανέναν,
· σε εμάς που δεν χρωστάμε σε κανέναν αλλά μας χρωστάνε να μας καταντήσει ζητιάνους.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

Δίνουμε περιθώριο μέχρι τη Δευτέρα 24 Μάη να εγκαταλείψει κάθε σκέψη για την κατάλυση της αυτονομίας μας και ακύρωση της περιουσίας μας, και να πάρει πίσω κάθε αρνητική διάταξη.

Για ότι ακολουθήσει την ευθύνη δεν θα την έχουμε εμείς αλλά η Κυβέρνηση που δεν σέβεται τους Νόμους, η Κυβέρνηση που παρανομεί

Την Τρίτη 25 Μάη θα είναι αργά

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ

-ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ
-ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
-ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
-ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ

Υ.Γ.: Με την αντίστασή μας και τον αγώνα μας για το ασφαλιστικό στέλνουμε ένα ακόμα μήνυμα σε όσους σκέπτονται, σχεδιάζουν ή έχουν συμφωνήσει με την ΤΡΟΙΚΑ, περαιτέρω μετοχοποίηση της Επιχείρησης του Ελληνικού λαού ή τοποθέτηση Στρατηγικού Επενδυτή ή πώληση κομματιών της ή ενοικίαση δραστηριοτήτων της.

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΝ
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΟΜΑΣΤΕ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου