.

ΓΕΝΟΠ: Αναστολή απεργιακών κινητοποιήσεων

Η ΠΙΕΣΗ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΚΑΤ΄ ΑΡΧΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΜΑΣΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΦΗΣΥΧΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΗΡΑΜΕ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΗΚΑΝ

Συνάδελφοι-σες,

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας στη σημερινή του συνεδρίαση μετά τις δεσμεύσεις του Υπουργού σχετικά με τον σεβασμό στην αυτονομία και αυτοτέλεια του ασφαλιστικού μας φορέα και κυρίως της περιουσίας μας αποφάσισε την αναστολή των απεργιακών μας κινητοποιήσεων.

Το γεγονός των δεσμεύσεων του Υπουργού μας ικανοποιεί μεν αρχικά ως προς το θέμα της περιουσίας μας παραμένουν όμως ανοιχτά και άλλα σημαντικά θέματα που αφορούν το σύνολο του κόσμου της εργασίας παλαιούς νέους και μελλοντικούς εργαζομένους και συνταξιούχους γι αυτό η θέση μας είναι πως η αναστολή των απεργιών μας λόγω των συγκεκριμένων δεσμεύσεων (που μένει να αποδειχθεί ότι θα τηρηθούν) δεν σημαίνει αποδοχή του υπολοίπου περιεχομένου του απαράδεκτου νομοσχεδίου.

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ θα συνεχίσει την πίεση μαζί με το σύνολο του συνδικαλιστικού κινήματος ώστε να απαλειφθεί κάθε αντεργατική και αντιασφαλιστική διάταξη.

Το μήνυμα που σας στέλνουμε είναι ότι τίποτα δεν τελείωσε και κανείς μας δεν έχει το δικαίωμα να εφησυχάσει.

Το θέμα είναι ανοικτό.

Ο αγώνας συνεχίζεται.

Αν και μπορούσαμε και είχαμε λόγους να είμαστε αρνητικοί δεν θελήσαμε να μηδενίσουμε και δώσαμε μια τελευταία ευκαιρία δείχνοντας καλή πίστη.

Σε περίπτωση αθέτησης των δεσμεύσεων με απόφαση της Ε.Ε. ακαριαία θα ενεργοποιηθούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις της μορφής των επαναλαμβανόμενων48ωρων απεργιών.

ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ.

ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ (ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ) ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΘΕΤΙΚΑ ΘΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ Η Ε.Ε.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου