.

Επίσκεψη Υπουργού ΠΕΚΑ στους Ν. Φλώρινας και Κοζάνης

Αναδημοσίευση: ΕΡΑ Κοζάνης, της Δέσποινας Αμαραντίδου, 16/6/10

Η υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κα Τίνα Μπιρμπίλη θα βρίσκεται στην Δυτική Μακεδονία αύριο Πέμπτη και την Παρασκευή 17 και 18 Ιουνίου 2010 για να επισκεφτεί το ενεργειακό λεκανοπέδιο Κοζάνης Πτολεμαΐδας Αμυνταίου.

Πρώτος σταθμός της Υπουργού, η οποία θα συνοδεύεται σύμφωνα με πληροφορίες από τον Υφυπουργό κ. Μανιάτη, τον Πρόεδρο της ΔΕΗ ΑΕ και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ ΑΕ κ. Αρθρούρο Ζερβό καθώς επίσης και διευθυντικά Στελέχη της επιχείρησης, θα είναι ο ακριτικός Νομός Φλώρινας, όπου θα βρίσκεται η Υπουργός το βράδυ της Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010.

Το πρωί της Παρασκευής 18 Ιουνίου στις 9.30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην Νομαρχία Φλώρινας ενώ στην συνέχεια η Υπουργός θα περιοδεύσει στα ορυχεία Βεύης, Αχλάδας το Δημοτικό Διαμέρισμα Αναργύρων και στη 1 περίπου το μεσημέρι θα βρίσκεται στον ΑΗΣ Πτολεμαΐδας όπου θα θέσει εκτός λειτουργίας τη μονάδα 1 του ατμοηλεκτρικού σταθμού Πτολεμαΐδας μετά από 51 χρόνια λειτουργίας της. Μάλιστα ήδη γίνονται προετοιμασίες και έλεγχος στο σημείο για την έλευση της Υπουργού. Εν τω μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες θα ακολουθήσουν επαφές με φορείς της περιοχής στο Νομό Κοζάνης.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου