.

Σπάρτακος: Επιστολή για οχήματα κινητής επιτήρησης ταινιόδρομων

Προς : τον Δ/ντη του ΛΚΔΜ κ. Παναγιώτη Νικολακάκο

Θέμα: Οχήματα κινητής επιτήρησης ταινιόδρομων

Κύριε Δ/ντη
Στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας, όπως καλά γνωρίζετε, η επιτήρηση των κλάδων των ταινιόδρομων γίνεται από 15ετίας με κινητές ομάδες επιτήρησης. Οι κινητές ομάδες επιτήρησης συμβάλλουν καθοριστικά στην αύξηση του χρόνου λειτουργίας του πάγιου εξοπλισμού, άρα και στην αύξηση της παραγωγής, αφού με την άμεση και έγκαιρη επέμβασή τους στις περιπτώσεις που σταματήσει η λειτουργία του λόγω βλάβης, μειώνουν στο ελάχιστο τους χρόνους καθυστέρησης.
Σήμερα, η συνεχής απώλεια πολύτιμου χρόνου λειτουργίας αυξάνεται γεωμετρικά εξαιτίας των οχημάτων που τους διαθέτετε και χρησιμοποιούν οι κινητές ομάδες επιτήρησης.
Τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα είναι πολύ παλιά τουλάχιστον 25ετίας και άκρως επικίνδυνα για την ασφάλεια του προσωπικού, αφού ο τεχνικός έλεγχος και η συντήρησή τους είναι πλημμελείς έως ανύπαρκτη και ενίοτε ακινητοποιούνται από βλάβη.
Η ίδια όμως, ίσως και χειρότερη κατάσταση, επικρατεί και στα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν οι τεχνίτες των Πύργων Ελέγχου Ταινιόδρομων σε όλα τα ορυχεία.
Κύριε Δ/ντη
Σε μια περίοδο ριζικών αλλαγών στην αγορά Ηλεκτρικής Ενέργειας στη χώρα μας, είναι αναγκαίο η ΔΕΗ Α.Ε. να αναδειχθεί σε μια σύγχρονη ανταγωνιστική Επιχείρηση. Ένας καθοριστικός παράγοντας γι’ αυτό είναι η αντικατάσταση του παλαιού εξοπλισμού, αυξάνοντας έτσι ταυτόχρονα και την ασφάλεια των εργαζομένων.
Η πρόσφατη προμήθεια των οχημάτων τύπου jeep και στη συνέχεια η διανομή τους στους τομείς δραστηριότητας της επιχείρησης, φάνηκε ότι δεν ήταν ικανή να καλύψει τις ανάγκες της.
Για τους λόγους αυτούς
Σας καλούμε:
 Να προχωρήσετε άμεσα σε προμήθεια νέων και να αποσύρετε από την κυκλοφορία το γρηγορότερο τα παλαιά οχήματα των ομάδων της κινητής επιτήρησης και των Π.Ε.Τ αντικαθιστώντας τα με νέα αξιόπιστα και ασφαλή.
 Να επανεξετάσετε σε συνεργασία με τους Διευθυντές των κλάδων κατά απόλυτη προτεραιότητα τις ανάγκες των τομέων για αυτοκίνητα.
 Να επισκευαστούν τα παλαιά τύπου unimoc για να χρησιμοποιηθούν κατά την χειμερινή περίοδο.
Σε διαφορετική περίπτωση το Συνδικάτο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στο επόμενο χρονικό διάστημα θα παρέμβει δυναμικά και θα ακινητοποιήσει όλα τα ακατάλληλα προς κυκλοφορία οχήματα.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου