.

Σπάρτακος: διοργάνωση ημερίδας για τους Βιομηχανικούς Ρύπους

18 και 19 Ιουνίου οι εργασίες του Γενικού Συμβουλίου του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ με παράλληλη διοργάνωση ημερίδας για τους Βιομηχανικούς Ρύπους

Στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία των εργασιών του Γενικού του Συμβουλίου θα έχουν στραμμένη την προσοχή τους για το επόμενο χρονικό διάστημα τα μέλη του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, παράλληλα βέβαια με όλες τις άλλες δραστηριότητες που είτε βρίσκονται σε εξέλιξη είτε θα προκύπτουν στην πορεία.
Το Γενικό Συμβούλιο του Σωματείου αποτελεί κορυφαία και ουσιαστική καταστατική διαδικασία του, καθώς στο πλαίσιο των εργασιών καθορίζεται το πρόγραμμα δράσης για την επόμενη χρονική περίοδο. Η σπουδαιότητα που χαρακτηρίζει τα ενεργειακά θέματα και η ταχύτητα των εξελίξεών τους, επιβάλλει και την ανάλογη δραστηριότητα από το Σωματείο το οποίο θα εξετάσει κάθε δυνατότητα και θα οργανώσει με τον καλύτερο τρόπο την υλοποίηση του προγραμματισμού, που θα προκύψει από τις εργασίες του Γενικού Συμβουλίου.
Οι εργασίες του Γ.Σ. θα πραγματοποιηθούν κατά το διήμερο 18 και 19 Ιουνίου. Στον ίδιο χρόνο θα οργανωθεί ημερίδα με θέμα την Οδηγία IPPC 87/2003 για τους Βιομηχανικούς ρύπους, για να εξεταστούν και να παρατεθούν –εκτός των άλλων- οι επιπτώσεις της για την Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας.
Με προσκαλεσμένους – εισηγητές της ημερίδας, τους Ευρωβουλευτές που ανήκουν στις αρμόδιες επιτροπές Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ που όσο κανείς άλλος, όχι απλά παρακολούθησε από κοντά, αλλά είχε και καθοριστική παρουσία – παρέμβαση στην τελευταία σχετική διαδικασία στο Ευρωκοινοβούλιο, θα επιχειρήσει να προλάβει κάθε καταστροφική για την περιοχή εξέλιξη, σχετική με το θέμα των ρύπων, έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα για το επόμενο χρονικό διάστημα και μέχρι την στιγμή που θα υπάρξει η τελική ψηφοφορία στις αρχές Ιουλίου.
Τα οργανωτικά, ασφαλιστικά και ενεργειακά ζητήματα με την άμεση σχέση που αυτά έχουν, όχι μόνο με τους εργαζόμενους, αλλά και με την τοπική κοινωνία, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα, διεκδικητικός και αποτελεσματικός.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου