.

Δ.Α.Κ.Ε.(NEA) – ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Δελτίο Τύπου

*Με προσωπικές απειλές, εκβιασμούς και δικαστικές αγωγές προσπαθούν να μας ΄΄φιμώσουν΄΄
*Δεν θα τα καταφέρουν!!!
*Δεν θα τους επιτρέψουμε!!!
Η σημερινή απόφαση των δικαστηρίων δικαίωσε την θέληση και την δυνατότητα μας να εκφραζόμαστε ως ΔΑΚΕ, σεβόμενοι τον κανονισμό και τις αποφάσεις της ΔΑΚΕ. Δικαιώνει επίσης την πρόταση του Γ. Γραμματέα της ΓΣΕΕ Βαγγέλη Μπουζούλα να μην προχωρήσουν σε ένδικα μέσα και το θέμα να λυθεί από την Ε.Ε. της ΔΑΚΕ Ι.Τ. ως ορίζει ο κανονισμός. Παρά ταύτα δεν ΄΄πειθάρχησαν΄΄ στην πρόταση του και προχώρησαν στην εκδίκαση του αιτήματος τους, με αποτέλεσμα αυτό να απορριφθεί.
Ήταν μια ΄΄περίτρανη νίκη΄΄ και ταυτόχρονα απάντηση, στην προσφιλή τακτική των παλαιών εποχών, να δικάζεται όποιος έχει λόγο και άποψη.
Τα στελέχη της Δ.Α.Κ.Ε. – ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, της αξιοπρέπειας και της υπεράσπισης της ιδεολογικής ταυτότητας της παράταξης δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Όσα είχαμε να χάσουμε, τα χάσαμε όλα αυτά τα χρόνια υπερασπιζόμενοι την ιδεολογία και την ηθική της παράταξης.
Ούτε θα απολογηθούν στην μεθοδευμένη προβοκάτσια ότι εκφράζουν συγκεκριμένες τάσεις της Ν.Δ. Μας γνωρίζουν όλοι.
Ναι θέλουμε να κάνουμε τη διαφορά!!!
-Να έχουμε το θάρρος να φωνάζουμε πως το ΠΑΣΟΚ ΄΄κατέκλεψε΄΄ τους εργαζόμενους.
-Να έχουμε το θάρρος να καταδεικνύουμε ότι η ηγεσία της ΠΑΣΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παίζει το δικό της πολιτικό παιχνίδι. Σύροντας μια ανίκανη και γερασμένη ηγεσία της ΔΑΚΕ στον ΣΠΑΡΤΑΚΟ.
Η ΄΄εξαρτώμενη΄΄ ΔΑΚΕ στον ΣΠΑΡΤΑΚΟ δεν μπορεί να είναι ελπίδα για τους εργαζόμενους. Η συνδικαλιστική τους παρουσία εξαντλείτε στην υλοποίηση των πρωτοβουλιών από την ΠΑΣΚΕ.
Τα αξιοπρεπή στελέχη της ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ που είναι εγκλωβισμένα σ΄αυτή την ΄΄ιδιότυπη εξάρτηση΄΄ έχουν είδη καταλάβει την αλήθεια των πραγμάτων και το γνωρίζουμε καλά αυτό.
Πρέπει όμως να απαιτήσουν να εκφραστή και η δική τους άποψη.
Η αποσπασματικές ισορροπητικές δηλώσεις και συμπεριφορές διαιωνίζουν μόνο την άσχημη κατάσταση.
Πρέπει να γνωρίζουν και να καταλάβουν όλοι ότι η ουσία της ΄΄ενώτητας΄΄ υπηρετείται στα όργανα της παράταξης και στους κοινούς πραγματικούς αγώνες, ενάντια στα οικονομικά συμφέροντα τα οποία εκφράζει η σημερινή κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου.
Ήρθε η ώρα να λάμψει η αλήθεια
Ήρθε η ώρα να δώσουμε απάντηση στο καθεστώς οικονομικής κατοχής του ΠΑΣΟΚ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!! Μπορούμε αρκεί να το πιστέψουμε.

Για την Δ.Α.Κ.Ε. – ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Άρης Βατάλης Νίκος Ευαγγέλου

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου