.

ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Για την ματαίωση επίσκεψης του Υπουργού κ. Παπακωνσταντίνου

Χαιρετίσματα στην εξουσία κ. Παπακωνσταντίνου. Για όσο θα την έχετε ακόμα.
Κάποιοι ξεκίνησαν να χτυπούν τα τύμπανα του πολέμου μετά την ανακοίνωση του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ που καταλόγιζε στον κ. Υπουργό των Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου «θράσος» για την κίνησή του να έρθει να πραγματοποιήσει ομιλία στο Εκθεσιακό Κέντρο στα Κοίλα Κοζάνης και μάλιστα μετά τα όσα συμβαίνουν σε οικονομικό επίπεδο και πλήττουν πολύ περισσότερο την Ενεργειακή καρδιά της χώρας.
Η αλήθεια είναι ότι ο Κοζανίτης Υπουργός αδικήθηκε, καθώς οι δεν του αποδώσαμε, απολύτως, τα χαρακτηριστικά που τον διέπουν αφού –όπως αποδεικνύεται- εκτός από πολιτικό θράσος επιδεικνύει, με μεγάλη ευκολία και πολιτική δειλία.
Μη τηρώντας το ραντεβού με τους 20.000 ψηφοφόρους του, απαξιώνοντας και υποτιμώντας θεσμούς και όργανα, ο κ. Παπακωνσταντίνου ακύρωσε την ομιλία του «εκτάκτως» αφήνοντας «ξεκρέμαστη» και την Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος, που με ένα λακωνικό δελτίο τύπου, που μπορεί να καταλάβει κάθε ένας ενεργός πολίτης, περισσότερο εκθέτει, παρά «καλύπτει» τον κ. Υπουργό.
Μάλλον, τελικά, ο κ. Παπακωνσταντίνου ακόνισε κάπως περισσότερο τη μνήμη του και θυμήθηκε ότι όταν οι εργαζόμενοι κηρύσσουν πόλεμο σημαίνει ότι ξέρουν ότι τον έχουν ήδη κερδίσει.
Πάραυτα, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο Υπουργός δεν μπήκε καν στον κόπο να δώσει τη μάχη, να το προσπαθήσει, να το τολμήσει. Σήκωσε ψηλά τα χέρια και παραδόθηκε αμαχητί στη γροθιά που αισθάνθηκε πως ορθώνουν μπροστά του οι εργαζόμενοι.
Σύσσωμοι, συντεταγμένοι, ανυποχώρητοι.
Η κίνησή του συνηθισμένη, εφαρμόζεται -χωρίς αναστολές- από όλους όσους έχουν «λερωμένη τη φωλιά τους» και ο κ. Υπουργός την έχει πολύ λερωμένη αφού πάνω της, εκτός των άλλων, ήρθε και έπεσε και η τέφρα από τα φουγάρα της ΔΕΗ που προσπαθεί να ξεπουλήσει.
Η κίνησή του μόνο καταδικαστέα μπορεί να είναι.
Η Ελλάδα αλλάζει κατά την άποψή σας κ. Υπουργέ, αλλά δεν καταφέρατε να μας πείσετε για αυτό, μετά την πρωτοβουλία σας να κλέψετε τα χρήματα των εργαζόμενων και συνταξιούχων και να τα δώσετε στις Τράπεζες. Η Ελλάδα θα είναι αυτή που μας πληγώνει, όσο θα βρίσκεται υπό την πολιτική κατοχή των πιο ακατάλληλων ανθρώπων.
Αν είχατε την παραμικρή ευθιξία θα έπρεπε είδη να έχετε ως Κυβέρνηση παραιτηθεί από την προσπάθεια να οδηγήσετε τη χώρα σε εξωτερική κατοχή.
Αντιθέτως εφαρμόζετε πιστά το μνημόνιο οδηγώντας την χώρα στον γκρεμό.
κ. Υπουργέ, Πλανάστε, πλάνην οικτράν αν νομίζετε ότι θα τα καταφέρετε. Έχετε πάρει το πρώτο μήνυμα του θυμού και της οργής των εργαζόμενων. Η κίνησή σας να ματαιώσετε την ομιλία σας, το αποδεικνύει.
Απο-χαιρετίσματα στην Κυβέρνηση του μνημονίου κ. Παπακωνσταντίνου.
Το επόμενο ραντεβού μας θα το γράψει η ιστορία.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου