.

Ένωση:: Πτολεμαίδα V ώρα μηδέν; Έκτακτη Εκτελεστική Επιτροπή σήμερα Τετάρτη 12/01/2011

Οι Δηλώσεις του Βουλευτή Ν. Κοζάνης κ.. Αθανασιάδη Α., σχετικά με την κατασκευή της Μονάδας V ότι, εάν στις 8 Φεβρουαρίου που είναι η καταλυτική ημερομηνία για το άνοιγμα των προσφορών και το κόστος της κατασκευής ξεπεράσει το 1,2 δίς εκ.ευρώ τότε η κατασκευή της μονάδα θα πρέπει να θεωρείτε παρελθόν.

Οι εξελίξεις που υπάρχουν στην Ε.Ε για την παραχώρηση του 40% της λιγνιτικής παραγόμενης ενέργειας με μορφή ενοικίασης των λιγνιτικών μονάδων ή πώληση αυτών.

Οι δηλώσεις του Προέδρου & Διευθ/ντος Συμβούλου της ΔΕΗ κ. Ζερβού για απόσυρση 2.500 MW από παλαιές λιγνιτικές μονάδες, πετρελαϊκές και φυσικού αερίου, ενώ αντίστοιχα θα ενταχθούν στο σύστημα 1200MW φυσικού αερίου, 1000MW από ΑΠΕ καθώς και από υδροηλεκτρικά, με στόχο τη μείωση της εξάρτησης από τον λιγνίτη.

Όλα τα παραπάνω τρέχοντα ζητήματα δημιουργούν τεράστια προβλήματα στην ΔΕΗ, στην περιοχή μας αλλά και στους Εργαζόμενους.

Ως εκ’ τούτου το Σωματείο Ενέργειας Δ.Ε.Σ.Μ.Η.Ε Η « ΕΝΩΣΗ» συγκαλεί έκτακτη Εκτελεστική Επιτροπή σήμερα Τετάρτη 12/01/2011 και ώρα 18:30 στα γραφεία του Σωματείου για να πάρει αποφάσεις για τις περαιτέρω εξελίξεις.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου