.

Σπάρτακος: Συμμετοχή σε απεργία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΨΕΜΑ

Για μία ακόμα φορά τα μισθολογικά και ασφαλιστικά μας ζητήματα βρίσκονται στην προμετωπίδα της απεργιακής κινητοποίησης που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, για την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου, και για μία ακόμα φορά οι εργαζόμενοι καλούμαστε, με τη ενεργοποίηση και συμμετοχή μας, να αποτελέσουμε ασπίδα ενάντια στην οργανωμένη προσπάθεια που γίνεται για καταπάτηση των εργασιακών μας κεκτημένων και δικαιωμάτων.
Εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και άνεργοι, καλούμαστε να αποδείξουμε ότι καμιά πρόθεση δεν έχουμε να ενδώσουμε στα κυβερνητικά-τροικανά μέτρα, αλλά ούτε και να δεχθούμε τις απαιτήσεις-μέτρα που οδηγούν στην κατάργηση βασικών δικαιωμάτων των εργαζομένων, που ανατινάζουν τα θεμέλια της υγιούς κοινωνικής ανάπτυξης.
Η συμμετοχή στην κινητοποίηση δεν είναι διαπραγματεύσιμη, είναι αναγκαία και απαιτητή, καθώς μόνο μέσα από τη δημιουργία ενός κοινού μετώπου θα μπορέσουμε τελικά να πετύχουμε αίσια έκβαση του πιο κρίσιμου αγώνα που δίνουν σήμερα οι εργαζόμενοι. Ο αγώνας θα είναι διαρκής και θα προσαρμόζεται στις εκάστοτε συνθήκες, προκειμένου να προασπίσουμε κατά τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τα δικαιώματά μας. Την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου στέλνουμε ηχηρό το μήνυμα, ότι οι πολιτικές που στοχεύουν στην αποδόμηση της κοινωνικής ασφάλισης ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ: ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ.
Το χρέος και τα ελλείμματα της χώρας είναι γνωστό ποιοι τα δημιούργησαν και ποιοι θα πρέπει να απολογηθούν και να πληρώσουν γι’ αυτά. Είναι εκείνοι που για μία ακόμα φορά προσπαθούν να τα φορτώσουν όλα στο εύκολο για αυτούς υποζύγιο, δηλαδή στους εργαζόμενους. Με τη δυναμική μας συμμετοχή και την ολοκληρωτική ενεργοποίηση, καλούμαστε να αποδείξουμε ότι οι αντεργατικές πολιτικές δεν αποτελούν μονόδρομο, όπως έχουν βαλθεί να μας κάνουν να πιστέψουμε. Υπάρχει και ο δρόμος του αγώνα και της αντίστασης, που οι εργαζόμενοι πάρα πολύ καλά γνωρίζουν. Ένας δρόμος που όσο «ανώμαλος» κι αν είναι, θα τον διαβούμε ενωμένοι και περισσότερο από ποτέ διεκδικητικοί, αντικρούοντας τα μύρια δεινά που επιχειρούν να καθιερώσουν.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΥΣΣΩΜΟΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ, ΑΠΕΡΙΣΠΑΣΤΑ, ΑΝΕΝΔΟΤΑ
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ, ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ, ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΡΠΙΛΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.



ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου