.

ΔΑΚΕ Σπάρτακος: Ανακοίνωση για τις εξελίξεις στη ΔΕΗ

Μεγάλο κακό είναι, οι χειρότεροι να εξουσιάζουν και να κυβερνούν τους καλύτερους» ! (Ισοκράτης 436 π.χ.)


2011 ! 
Οι χειρότεροι (κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ), κυβερνούν τους καλύτερους (Ελληνικό λαό)!
Για μια ακόμη φορά στην μακραίωνη ιστορία του, καλείτε ο Ελληνικός λαός ν΄ αντιμετωπίσει, όχι τους πάμπολλους εχθρούς του, αλλά τους ίδιους τους πολιτικούς ταγούς του, οι οποίοι ξεχνώντας ότι εξελέγησαν ΑΠΟ τον λαό, ΓΙΑ τον λαό,  δεμένοι με γόρδιο δεσμό στο άρμα των συμφερόντων των ντόπιων και ξένων αφεντικών τους, ξεπερνώντας σε εφευρετικότητα κάθε προδότη, καταγεγραμμένο ή μη στην μακρά ιστορία μας, ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ την χώρα και τον πλούτο της στα χέρια τους, έναντι πινακίου φακής ή τριάκοντα αργυρίων !
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !
ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ !
Το ψέμα το βαφτίσατε αναδίπλωση . . .
Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις, πριν στεγνώσει το μελάνι στο βαρύγδουπα εξαγγελλόμενο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, με κήρυκα τον ίδιο τον πρόεδρό του, από την κεντρική πλατεία της Κοζάνης, όπου με χίλιες εγγυήσεις και άλλες τόσες δεσμεύσεις, υπόσχονταν την συνέχιση του ελέγχου του 51% των μετοχών της ΔΕΗ από το δημόσιο, ¨σπάει¨, άκουσον – άκουσον, ¨σπάει¨ το ΤΑΜΠΟΥ, λες και πρόκειται για κάποια δοξασία και προχωρούν σε περαιτέρω μετοχοποίηση-ιδιωτικοποίηση ποσοστού 17% ! 
Άλλα λέτε, άλλα εννοείτε, άλλα κάνετε !
Έχετε μπερδέψει και εκπλήξει, αρνητικά πάντα, και τους πιο ένθερμους οπαδούς σας .  
Με το πρόσχημα ότι πρέπει να σωθεί η χώρα επιχειρείται τώρα το μεγαλύτερο κόλπο όλων τον εποχών στην ενέργεια, βάζοντας χειροπέδες στη ΔΕΗ.
Μεθοδευμένα, με σχέδιο, όπως και στο παρελθόν ξεπουλάτε τη μεγαλύτερη επιχείρηση της χώρας.
Οδηγείτε τους εργαζόμενους σε αγώνες για να μην γίνουν ζητιάνοι, να κρατήσουν τα βασικά τους δικαιώματα, κοινωνικά, οικονομικά, εργασιακά.
Οδηγείτε την κοινωνία, τους καταναλωτές, σε συμπληγάδες πέτρες γιατί το μόνο αποτέλεσμα των αψυχολόγητων ενεργειών σας, θα είναι η αύξηση των κερδών των ιδιωτών μέσω της αύξησης της κιλοβατώρας την οποία θα κληθεί να πληρώσει ο Ελληνικός λαός.
Τέτοιες πολιτικές απαξιώνουν το πολιτικό σύστημα, η ψευτιά και η σαθρότητα που πρεσβεύετε θα περάσουν στην ιστορία ως ανικανότητα να χειριστείτε την κρίση σε όλους τους τομείς.  
 Υ.Γ.
Για όσους από τη Ν.Δ νομίζουν ότι συμφωνούν με τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ θα τους συνιστούσαμε να πάρουν μεταγραφή  εκεί.
 Άλλωστε για ορισμένους πολιτικούς αυτό είναι πλέον εύκολο. Το σύνθημα «όπου μας βολεύει, όπως μας βολεύει, όποτε μας βολεύει» δεν μπορεί να αντιπροσωπεύει τον σύγχρονο πολιτικό κόσμο.
Υπάρχουν ακόμα αρχές και αξίες.
 Για το τι «βολεύει» εμάς, θα σας απαντήσουμε την ώρα των εκλογών και να 'στε σίγουροι, πως έχουν γνώση οι φύλακες. 

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου