.

ΔΑΚΕ Σπάρτακος: Η ΔΕΗ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕ ΠΟΣΤΟΣΤΟ 51%

Διαχρονική και αδιαπραγμάτευτη η θέση της ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για το μετοχικό καθεστώς της ΔΕΗ που ΚΑΙ πρέπει ΚΑΙ μπορεί να παραμείνει στο Δημόσιο με ποσοστό 51%, υπηρετώντας τον Ελληνικό λαό και όχι τα γνωστά οικονομικά συμφέροντα. Μετά και την παρουσίαση των θέσεων της Ν.Δ από τον Πρόεδρο Α. Σαμαρά στο Ζάππειο 2 (από όπου ελπίζαμε ότι θα ακούγαμε τη διαχρονική θέση του κόμματος για τη ΔΕΗ αλλά μάλλον ο Πρόεδρος κάνοντας «επανεκκίνηση» ξέχασε την θέση του κόμματος) η ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ μετά και το Ζάππειο 2 καλεί σε συστράτευση τους εργαζόμενους, τους φορείς και τις αρχές του τόπου. Όλοι μαζί οφείλουμε να κινητοποιηθούμε πλέον προς περισσότερο αποτελεσματικούς τρόπους διεκδίκησης του αιτήματός μας. Ενός αιτήματος καθόλα ΔΙΚΑΙΟΥ που λέει ότι η ΔΕΗ, η μεγαλύτερη επιχείρηση και ο μοχλός ανάπτυξης της χώρας ΠΡΕΠΕΙ να παραμείνει στο δημόσιο με τα σημερινά χαρακτηριστικά. Σε διαφορετική περίπτωση η αποκρατικοποίηση – ιδιωτικοποίησή της θα σημάνει την αρχή του τέλους της ΔΕΗ και μαζί φυσικά του Ενεργειακού Λεκανοπεδίου.
Αυτό θέλουν λοιπόν οι αρχηγοί των μεγάλων κομμάτων. Να μετατρέψουν μία υγιή και κερδοφόρα επιχείρηση σε μία επιχείρηση της οποίας τα κέρδη θα κατασπαράζουν οι ιδιώτες επ΄ ωφελεία τους αλλάζοντας τα φώτα του Ελληνικού λαού, φέροντάς τους σε ακόμα πιο δεινή οικονομική θέση από τη σημερινή;
Η ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, στο μείζον θέμα που αφορά στη ΔΕΗ και συνδέεται με την ίδια την ύπαρξη της περιοχής μας, σαφέστατα και ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ τη θέση της από τις δηλώσεις, Ζάππειο 2.
Η ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, οι εργαζόμενοι, όλοι οι φορείς και κυρίως ο Ελληνικός λαός τάσσεται υπέρ του 51% , ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ, ΧΩΡΙΣ «ΜΗΠΩΣ» ΚΑΙ «ΑΝ».
Για να διατηρήσει η ΔΕΗ τη δύναμη, τη δυναμική της και το κοινωνικό της πρόσωπο, για να μπορεί να προμηθεύει τον Ελληνικό λαό με φθηνό ρεύμα, για να μην ¨κάψουν¨ το Εθνικό μας καύσιμο, για να έχει η ενεργειακή καρδιά της χώρας μέλλον με αναπτυξιακή προοπτική.
ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΔΕΗ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕ ΠΟΣΤΟΣΤΟ 51%

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου