.

Δυναμικές κινητοποιήσεις του Σπάρτακου στην Αθήνα


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΝ Π Ο Υ Λ Α Μ Ε
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ «ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΣΕΩΣ» ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ

ΚΑΘΟΛΙΚΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ  


Με συνθήματα δομημένα στη βάση του τρίπτυχου «ΨΕΜΑΤΑ – ΚΟΡΟΪΔΙΑ – ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ»,  χιλιάδες κόσμου (εργαζόμενοι, συνδικάτα, πολίτες, φορείς, πολιτικοί) έστειλαν το εξής ΕΝΑ, αδιαπραγμάτευτο, ηχηρό, μήνυμα  «ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ»,  στο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα με μπροστάρη τη ΓΕΝΟΠ.
Κινητοποίηση για μια διαμαρτυρία, που χαρακτηρίστηκε από τη συμμετοχή κάθε ευαισθητοποιημένου και συνειδητοποιημένου πολίτη, που πλέον έχει πιστέψει βαθιά μέσα του, ότι η διατήρηση του δημοσίου χαρακτήρα της ΔΕΗ δεν είναι απλά ένα αίτημα, αλλά αποτελεί αναγκαιότητα. Ότι η διατήρηση του μετοχικού καθεστώτος της ΔΕΗ είναι η μοναδική ευκαιρία να δοθεί ελπίδα και ανάσα στην υφιστάμενη οικονομική κατάσταση  και στο τοπίο που έχει διαμορφωθεί, καθώς η ΔΕΗ και υγιής είναι  και αναπτυξιακές προοπτικές έχει.
Δυναμικό σε παλμό και συμμετοχή το συλλαλητήριο, με τους συμμετέχοντες να  αποκλείουν πρωτίστως τη Χαλκοκονδύλη, για να ενώσουν στη συνέχεια τη φωνή τους με τη φωνή των χιλιάδων ανθρώπων που είχαν συγκεντρωθεί στο Σύνταγμα. Συμμετοχή και ένταση που απέδειξαν ένα πράγμα : ότι Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ.
Τα συνθήματα:  «Βγήκανε στο δρόμο οι ΔΕΗτζήδες ενάντια στα λαμόγια και στους νταβατζήδες», «πουλάτε τα νερά, πουλάτε τη ΔΕΗ, σε λίγο θα πουλήσετε και την Ακρόπολη», «Η ΔΕΗ ανήκει στο λαό και όχι στον κάθε υπουργό», ήταν αρκετά για να «ηλεκτρίσουν» την ατμόσφαιρα και να της προσδώσουν τη δέουσα δυναμική. Ανένδοτα και ανυποχώρητα οι συμμετέχοντες διατράνωσαν την κατηγορηματική αντίθεσή τους στην ιδιωτικοποίηση της Επιχείρησης, προμηνύοντας ότι ο αγώνας θα κερδηθεί «ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ».
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ  και αυτή τη φορά, μπροστάρης στις επάλξεις, με ήθος και συνέπεια, συμμετείχε στην υψηλής τάσεως και έντασης διαμαρτυρία, εκφράζοντας την αγανάκτησή του για τις προθέσεις μετοχοποίησης, στέκοντας αταλάντευτα στο στόχο: ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΤΟ 51%.

Αυτή την ώρα κάθε περαιτέρω λόγος είναι περιττός. Ο κύβος ερρίφθη. Από δω και στο εξής ΘΑ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ.



ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου