.

Σπάρτακος: Κάλεσμα στο συλαλλητήριο της ΓΕΝΟΠ στην Πτολεμαϊδα


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 19/6
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΦΡΕΝΟ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ


Προγραμματίζοντας και οργανώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο δραστηριότητες, απεργιακές κινητοποιήσεις, συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις, ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και Συνδικάτα εντείνουν τον αγώνα που από την αρχή του είχε έναν και μοναδικό στόχο: να διαφυλάξει τον δημόσιο χαρακτήρα της ΔΕΗ. Να παραμείνει η μεγαλύτερη Βιομηχανική Επιχείρηση της χώρας στα χέρια του Ελληνικού λαού και να κρατηθούν μακριά τα ξένα και ντόπια ιδιωτικά συμφέροντα, που εποφθαλμιούν την πιο υγιή και κερδοφόρα επιχείρηση της χώρας.
Ο Αγώνας συνεχίζεται ακόμα πιο δυναμικά με τους εργαζόμενους και το συνδικάτο να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, υπερασπιζόμενοι αταλάντευτα και ανένδοτα το αίτημά τους. Ο προγραμματισμός συνεχίζεται με την ανοιχτή συγκέντρωση – συλλαλητήριο της ΓΕΝΟΠ στην Πτολεμαΐδα, την Κυριακή 19 Ιουνίου.
Εκτιμούμε ότι στην παρούσα φάση και μετά από όλα όσα προηγήθηκαν είναι ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ξεκάθαρο σε όλους, το τι θα σημαίνει για την περιοχή μας η αλλαγή στο μετοχικό καθεστώς της ΔΕΗ και η πώληση των λιγνιτικών της μονάδων. Η κατάσταση στην οποία θα περιέλθει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας θα ωχριά μπροστά στη σημερινή κατάσταση, όπου τα ποσοστά ανεργίας μαστίζουν τον τόπο, με ποσοστά που ξεπερνούν το 20%.
ΜΑΡΑΣΜΟΣ, ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ, ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΑΝΕΡΓΙΑ, ΦΤΩΧΕΙΑ.
Αυτά θα είναι τα καθημερινά μας προβλήματα σε περίπτωση που επιτρέψουμε και ικανοποιήσουμε τις προθέσεις και τις παράλογες ορέξεις τους.
Η μόνη απάντηση σε αυτά που προγραμματίζουν είναι η καθολική αντίσταση. Η συμμετοχή. Η δράση. Η αντίδραση.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλεί:
• Όλο τον κόσμο σε συμμετοχή, γιατί Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
•Τους φορείς να κάνουν ένα βήμα μπροστά, να μην μείνουν σε ανακοινώσεις και δελτία τύπου αλλά να συνταχθούν με το συνδικάτο και να ενδυναμώσουν τη φωνή που εναντιώνεται στην προσπάθεια να ξεπουλήσουν τη ΔΕΗ, να απαξιώσουν την περιοχή και το εθνικό μας καύσιμο.
• Τους Βουλευτές να αναλάβουν τις ευθύνες τους, να αναλογιστούν το κόστος των πράξεων και της στάσης τους και να συνειδητοποιήσουν ότι σε περίπτωση που δε πράξουν τα αυτονόητα και δε διαφυλάξουν τους πολίτες η θητεία τους ΣΙΓΟΥΡΑ θα είναι …μεσοπρόθεσμη.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 19/6
ΣΤΙΣ 7 Μ.Μ. ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ.

ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΠΥΛΕΣ ΣΤΑΘΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Η ΑΠΟΧΗ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ

Για το Δ.Σ. του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Δ.Ε.Η. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Ο Πρόεδρος                                                   Ο Γεν. Γραμματέας


Γιώργος  Αδαμίδης                                                Κων/νος Βασιλειάδης


0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου