.

Σπάρτακος: Δελτίο Τύπου για το απεργιακό μέτωπο

ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ


Κάθε προηγούμενο και κάθε προσδοκία ξεπέρασε η συμμετοχή των εργαζομένων στις απεργίες της ΓΕΝΟΠ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι θα εξαντλήσουν κάθε περιθώριο και θα επιστρατεύσουν κάθε μέσο προκειμένου να διαφυλάξουν το δημόσιο χαρακτήρα της ΔΕΗ.
«Η μητέρα των μαχών» επιβεβαιώθηκε με κάθε τρόπο, όχι μόνο από τους εργαζόμενους, αλλά και από τη στήριξη που έτυχε ο συγκεκριμένος αγώνας από το ξεκίνημά του. Είναι πασιφανές ότι εργαζόμενοι, τοπική κοινωνία, φορείς και παράγοντες, έχουν νιώσει στο πετσί τους την κρισιμότητα της κατάστασης. Μια μάχη δυναμική και αρραγής, που θυμίζει τις δυναμικές κινητοποιήσεις της δεκαετίας του 1980.
Διανύοντας το τρίτο 24ωρο των απεργιών, οι εργαζόμενοι δείχνουν τη σαφή τους διάθεση να συνεχίσουν άοκνα και ανένδοτα τον αγώνα τους. Οι συνέπειες από μια ενδεχόμενη περαιτέρω μετοχοποίηση της ΔΕΗ είναι και γνωστές και απολύτως κατανοητές ως προς την τραγικότητά τους από ΟΛΟΥΣ. Γι αυτό:

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ

ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΒΑΣΗ.

Ας ΔΕΗσουν να το καταλάβουν ότι η μεγαλύτερη βιομηχανική επιχείρηση του Ελληνικού λαού ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ συγχαίρει όλους τους εργαζόμενους (που από την αρχή και παρά την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε επέδειξαν την καλή τους πρόθεση να στηρίξουν τον απεργιακό αγώνα) για το ήθος, την αξιοπρέπεια, αλλά και την δυναμικότητα που επιδεικνύουν στον εν λόγω αγώνα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου