.

Σπάρτακος: Ο αγώνας συνεχίζεται...

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΙΘΕΙ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ

Όσο και να θέλησαν να αποδυναμώσουν τον αγώνα μας, όσο κι αν μας πολέμησαν, ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ κι αυτό αποδεικνύεται πολύ εύκολα από τη συμμετοχή των εργαζομένων στις απεργιακές κινητοποιήσεις, αλλά και από τη στήριξη που αυτές έτυχαν από την τοπική κοινωνία και τους φορείς.
Από την αρχή όμως ο στόχος κάποιων ήταν άλλος. Να κάμψουν τον αγώνα μας, να απαξιώσουν και να υποτιμήσουν την μητέρα των μαχών, που δεν δόθηκε για να αυξήσουμε τους μισθούς μας, αλλά για να ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΕΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ. Για να μην ξεπουλήσουν την πιο κερδοφόρα και υγιή επιχείρηση της χώρας. Για να κρατήσουμε μακριά της τους αδίστακτους ιδιώτες που είναι έτοιμοι να ροκανίσουν τα φιλέτα της επιχείρησης και να ξεζουμίσουν τους Έλληνες καταναλωτές.
Στον απεργιακό αγώνα που προκήρυξε η ΓΕΝΟΠ και στηρίξαμε σύσσωμα όλα τα Σωματεία, υλοποιήθηκε απόλυτα ο σχεδιασμός της, πάρθηκαν όλα τα μέτρα, τηρήθηκαν όλοι οι όροι, δημιουργήθηκαν ασφαλιστικές δικλείδες και εξετάστηκαν όλα τα ενδεχόμενα που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν προβλήματα στο καταναλωτικό κοινό.
ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΛΑΒΑΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΤΑΞΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, για μία ακόμα φορά, συγχαίρει τους εργαζόμενους για το ότι στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, επέδειξαν ήθος και αξιοπρέπεια και παρέμειναν ανυποχώρητοι, παρά τις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζουν και παρά τον πόλεμο που δέχθηκαν.
Για μία ακόμα φορά, ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, η απάντησή μας, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ήταν και εξακολουθεί να είναι μία: Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου