.

Σπάρτακος: Απαντηση στην Ένωση για δημοσιευματα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

Το πόσο γραφικοί, προβλέψιμοι, εμπαθείς και πρόθυμοι έχουν καταντήσει να είναι κάποιοι, είναι πραγματικά κάτι που καθόλου δε μας ξενίζει πια.
Παρά το γεγονός ότι δεν υφίσταται ούτε στη φιλοσοφία ούτε στην λειτουργία του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ο σχολιασμός ανακοινώσεων άλλων σωματείων και συλλόγων, δυστυχώς η επικαιρότητα μας αναγκάζει να κάνουμε μια εξαίρεση.
Καθιστούμε για μια ακόμα φορά ξεκάθαρο ότι : σε ό,τι έχει να κάνει με την Μονάδα «Πτολεμαΐδα 5», η θέση του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ είναι πασίγνωστη, διαχρονική και απολύτως αταλάντευτη, ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με την αντικατάσταση των παλαιών μονάδων, είναι επίσης γνωστή η θέση του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ, ότι αυτές θα πρέπει να γίνουν αποκλειστικά και μόνο από τη ΔΕΗ. Ευελπιστούμε δε, ότι η Διοίκηση της Επιχείρησης θα εξασφαλίσει την χρηματοδότηση για την κατασκευή της μονάδας, για την οποία το μόνο που έχουν κάνει κάποιοι είναι να ανησυχούν μόνο … δια αλληλογραφίας.
Οι κατασκευασμένες και αποπροσανατολιστικές ανακοινώσεις που βλέπουν το φως της\δημοσιότητας, το μόνο που κάνουν είναι να επιβεβαιώνουν την ανασφάλεια κάποιων, το γεγονός ότι είναι ανενημέρωτοι, αλλά και την αστείρευτη εμπάθειά τους, που αποκλειστικό στόχο έχουν να τρώσουν το σωματείο και να ικανοποιήσουν τον εγωισμό τους.
Όσο και να μη το θέλουν, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: εκφράζει ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ εργαζομένων που εκπροσωπεί, λογοδοτεί ΜΟΝΟ σ’ αυτούς και κρίνεται ΜΟΝΟ απ΄ αυτούς.
Το γεγονός βέβαια ότι τα περί μονάδων, ενέργειας, ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ κ.α. άρχισαν να τους κόπτουν μόλις πληροφορήθηκαν ότι το σωματείο μας έχει προκηρύξει εκλογές είναι κάτι … τυχαίο; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ.



ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου