.

ΑΝΚΟ: Ενημερωτική εκδήλωση στις 14 Δεκεμβρίου 2011 για δράσεις ενίσχυση της επιχειρηματικότητας κατά 100%


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ενημερωτική εκδήλωση για τις Δράσεις του Ε.Π. «Εθνικό Αποθεματικό Απροβλέπτων» για την ενίσχυση σε ποσοστό 100% της επιχειρηματικότητας των ανέργων και τη διατήρηση της απασχόλησης των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων

Η ΑΝΚΟ – Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας ΑΕ, παράρτημα της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, εταίρου του Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα & Επιχειρηματικότητα 2007-2013 (ΕΠΑΝ ΙΙ), ΕΦΕΠΑΕ, σε συνεργασία με το Εμποροβιοτεχνικό Επιμελητήριο Κοζάνης και τη Συνεταιριστική Τράπεζα Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση για το νέο πρόγραμμα του Ε.Π. «Εθνικό Αποθεματικό Απροβλέπτων»:
«Ολοκληρωμένο Σχέδιο Παρέμβασης για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, των επιχειρήσεων και των εργαζομένων τους, μέσω Δράσεων συμβουλευτικής και κατάρτισης καθώς και στήριξης της απασχόλησης σε περιοχές που υφίστανται τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης»
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011, ώρα 17:30μμ στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτ.Μακεδονίας, στα Κοίλα Κοζάνης.
· Βασικός ομιλητής για την παρουσίαση του προγράμματος θα είναι ο κ. Κωνσταντίνος Κρικέλης, στέλεχος της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ.
· Στην εκδήλωση έχει προσκληθεί να παρευρίσκεται και εκπρόσωπος της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του ΕΠΑΝ ΙΙ.
Στόχος του προγράμματος είναι α) η ενίσχυση της επιχειρηματικής πρωτοβουλίας των ανέργων και νέων επιχειρηματιών για την ένταξή τους στην αγορά εργασίας με κάλυψη των λειτουργικών τους αναγκών. β) η ενίσχυση υφιστάμενων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που απασχολούν από 5 εργαζόμενους (σε ΕΜΕ) και πάνω για την αναδιάρθρωσή τους και την κατάρτιση των εργαζομένων τους.
Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) της Ε.Ε. και το ποσοστό επιχορήγησης ανέρχεται σε 100%.
Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση:
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΑΝΚΟ) Α.Ε. / Τμήμα Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας, κα. Λιάνα Παπατέρπου, 24610.24022, fax: 24610.49210, e-mail: lpapaterpou@anko.gr , www.anko.gr και www.anko-eunet.gr

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου