.

Σπάρτακος: Ανακοίνωση για τις κινητοποιήσεις των σωματείων των ενεργειακών κέντρων

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΖΕΙ ΤΟ ΝΤΟΜΙΝΟ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ

Προς επίρρωση της φωνής που όρθωσε ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ από πάρα πολύ νωρίς –με την εμφάνιση των πρώτων, αχνών ακόμα αρνητικών δειγμάτων- τα Σωματεία των Ενεργειακών Κέντρων αναλαμβάνουν πλέον την πρωτοβουλία κινητοποιήσεων ή συμμετέχουν σε δράσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη στοχεύοντας στο ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: να ταρακουνήσουν την κυβέρνηση και τη Διοίκηση της ΔΕΗ και να πετύχουν την αλλαγή πλεύσης της ρότας που τραβούν και οδηγεί στην ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ: την ίδια την επιχείρηση, τους εργαζόμενους και κοινωνίες ολάκερες.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ χαιρετίζει την ομοθυμία, το αγωνιστικό πάθος, τη συνοχή και τον δυναμισμό που επιδεικνύουν τα Σωματεία των Ενεργειακών Κέντρων που δε φείδονται κόπων και προσπαθειών προκειμένου να πετύχουμε όλοι μαζί το στόχο μας.
Ο αγώνας που δίδουμε προκειμένου να αρθεί η αδικία σε βάρος των εργαζόμενων που βλέπουν τους μισθούς τους να περικόπτονται πέραν κάθε λογικής, αλλά και η προσπάθεια να αποτρέψουμε την πώληση λιγνιτικών μονάδων ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΠΤΟΝΤΑΙ.
Τα Σωματεία των Ενεργειακών Κέντρων δίδουν και αυτή την μάχη με περίσσιο σθένος. Οι αγώνες μας θα προσαρμόζονται στις εκάστοτε εξελίξεις και θα λαμβάνουν χαρακτήρα ανάλογα με τα πλάνα, ΕΝΑΝΤΙΑ πάντα στα καταχθόνια σχέδια των ιθυνόντων. Γι΄αυτό ας αναθεωρήσουν όσο είναι ακόμα καιρός.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου