.

Ανακοίνωση ΔΑΚΕ Σπάρτακος

ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΕΗ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩN ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Ε.Η.Ε


20  Δεκεμβρίου 2011
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε μία εποχή όπου η κρίση έχει διαταράξει κάθε μορφή σχέσης, η ανάγκη για ενότητα μέσα από την προστασία της αξιοπρέπειας των στελεχών, προβάλλει απολύτως επιτακτική.
Στη ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παρακολουθούμε τις εξελίξεις  και προγραμματίζουμε τα βήματά μας ανάλογα με αυτές, κύρια όμως με βάση τις αρχές και τις αξίες της παράταξής μας.
Σε κάποιον άλλο χρόνο ίσως οι καταστάσεις επέβαλαν να κινηθούμε διαφορετικά. Σήμερα κοιτάζοντας πίσω –περισσότερο συνειδητοποιημένα και κατασταλαγμένα- εκτιμούμε ότι μία τέτοια περίπτωση μπορεί να ήταν και αυτή που αφορούσε στη διαγραφή του συν. Καρακασίδη Παντελή από την παράταξη της ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ .   
     Σήμερα «διαγραφή», σε καμία  περίπτωση δεν επιτρέπεται να προκύψει καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια, δεν επιτρέπονται «κενά» και σαφώς κανένας δεν περισσεύει.
Όπως και οι χαρακτηρισμοί που αποδόθηκαν για τον συν. Καρακασίδη στην ανακοίνωση της παράταξης, στις 4-6-2010, δεν εννοούνται πλέον και ήταν αποτέλεσμα της έντασης και του θυμού που προήλθε σε μια άσχημη στιγμή μεταξύ των στελεχών της Δ.Α.Κ.Ε. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Πλέον κάθε μας κίνηση στοχεύει στην ενίσχυση της παράταξης που σημαίνει ότι θέλουμε όλα τα στελέχη στους κόλπους της και στις επάλξεις, το ίδιο ισχύει και για τον συγκεκριμένο συνάδελφο.  
Μοναδικό μέλημα είναι η ΕΝΟΤΗΤΑ.
 Είναι το μοναδικό μας όπλο στον αγώνα που ως παράταξη δίνουμε καθημερινά ενάντια στα όσα μας επιβάλλουν η κυβέρνηση του μνημονίου και της Τρόικας. 
                             Ο                                                                                 Ο
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ               ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜ. ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ

       ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                                          ΚΑΖΑΝΤΣΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου