.

ΔΑΚΕ Σπάρτακος: ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ… ΛΑΘΗ ! ! !

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αυτές τις τραγικές στιγμές που βιώνει ο κόσμος της εργασίας από την λαίλαπα του ΠΑΣΟΚ και της συγκυβέρνησης (κυβέρνηση εθνικής τραγωδίας) που σαρώνουν τα πάντα, επέλεξε, ο κατά τα άλλα τιμώμενος πολλές φορές από την ψήφο των ΔΑΚΙΤΩΝ, συν. Καραλευτέρης Παντελής, εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ Σπάρτακος, προεδρεύων στην ΔΑΚΕ ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, ορισμένος από την ΔΑΚΕ ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ εκπρόσωπος στην ΔΑΚΕ Λιγνιτών του λεκανοπεδίου, να κάνει ένα ακόμη ιστορικό λάθος, ίσως το σοβαρότερο ! ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ! ! !

Δίνοντας στην ΠΑΣΚΕ το δικαίωμα να ελπίζει . . .
Στις πιο δύσκολες στιγμές της εργατικής τάξης, η ενότητα, αποτελεί από μόνη της εμπόδιο ανυπέρβλητο, για όλους αυτούς που θέλουν την διάλυσή της. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα, στον βωμό των προσωπικών επιλογών, να έχει την αποκλειστικότητα στην έκφραση της αγωνίας και των αγώνων των εργαζόμενων.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν με την σωστή τους κρίση, στην εκλογική διαδικασία του συνδικάτου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, στηρίζοντας την ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, κλείνοντας τ΄ αυτιά τους στις σειρήνες της διάσπασης, της εύκολης και ανέξοδης κριτικής. Η ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, στηριζόμενη αποκλειστικά και μόνο στην δύναμη που παίρνει από τους συναδέλφους που αποδέχονται τις αρχές και τις αξίες της, θα παλέψει να αλλάξει την στραβή ρώτα ! 
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου