.

Με το Σωματείο εργαζομένων της ΔΕΤΗΠ συναντήθηκε ο Σπάρτακος κοινή προσπάθεια για επίλυση των προβλημάτων

Την στήριξη και βοήθεια του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ζήτησε αντιπροσωπεία του σωματείου των εργαζόμενων στη Δημοτική Επιχείρηση Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας κατά τη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συνδικάτου έπειτα από αίτημα των εργαζόμενων.
Σε μία περίοδο όπου οι συνθήκες έχουν δημιουργήσει ένα δυσμενές σκηνικό σε ότι έχει να κάνει με την λειτουργία της ΔΕΤΗΠ απέναντι στους 37.000 κατοίκους που εξυπηρετεί η Τ/Θ οι εργαζόμενοι από την πλευρά τους καταβάλουν τη δική τους προσπάθεια και εξαντλούν όλα τα περιθώρια ως προς την εξεύρεση λύσεων τόσο ως προς τα υπάρχοντα προβλήματα όσο και προς την κατεύθυνση του να δημιουργηθούν προϋποθέσεις για οριστική επίλυση κάποιων ζητημάτων.
Στους προβληματισμούς, τις θέσεις, τις προτάσεις των εργαζόμενων το σωματείο εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή και θετική του διάθεση να βοηθήσει προς κάθε μία κατεύθυνση που θα μπορούσε να δρομολογήσει κάποια διέξοδο από τα αδιέξοδα που υπάρχουν.
Η άρση της δυσπιστίας που υφίσταται αυτή τη στιγμή σε σχέση με την λειτουργία του δικτύου της Τ/Θ (εξαιτίας συγκυριών όπως οι πλημμελείς συντηρήσεις των μονάδων εξαιτίας έλλειψης προσωπικού, η παλαιότητα της μονάδας και οι άσχημες καιρικές συνθήκες), η άμεση αποκατάσταση των προβλημάτων που θα αποσυμφορήσουν τους καταναλωτές, η ολιγωρία που επέδειξε η ΔΕΗ στο θέμα που έχει δημιουργηθεί από τις συνεχείς διακοπές λειτουργίας του δικτύου (καθώς δεν υπήρξε ουδεμία επίσημη ενημέρωση από πλευράς της) αποτελούν σημεία στα οποία συμφωνούν τόσο οι εργαζόμενοι της ΔΕΤΗΠ όσο και το συνδικάτο. Σημεία τα οποία αποτελούν προτεραιότητα στην προσπάθεια που γίνεται.
Ήδη από την πλευρά του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ γίνεται προετοιμασία έτσι ώστε στην επικείμενη επίσκεψη του Προέδρου της επιχείρησης Α. Ζερβού, να υπάρξει η δυνατότητα να τεθούν, μεταξύ των καίριων ζητημάτων που αφορούν τη ΔΕΗ και τους εργαζόμενους και τα θέματα που σχετίζονται με την τηλεθέρμανση, με την προσδοκία ότι έτσι θα προωθηθούν περισσότερο γρήγορα από την πλευρά της Διοίκησης της ΔΕΗ.


Γραφείο Τύπου

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου