.

«Σπάρτακος»: Δικαίωση για το θέμα των ENERGA KAI HELLAS POWER

Την απόλυτη δικαίωση των θέσεων/επισημάνσεων του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ σχετικά με Energa Hellas Power αποτελεί το κανόνι που έσκασε με την καταγγελία των συμβάσεων των δύο εταιρειών, σώζοντας στο παρά πέντε τη λιανική αγορά ρεύματος. Αγορά που παραλίγο έλειψε να τινάξουν στον αέρα οι αρμόδιοι θεσμικοί φορείς (ΥΠΕΚΑ, ΡΑΕ, ΔΕΣΜΗΕ), κωλυσιεργώντας προκλητικά για το εν λόγω θέμα.
Μετά τα υπέρογκα φέσια των εταιρειών και την αναστάτωση που προκλήθηκε, οι εταιρείες τελικά διεγράφησαν και από το μητρώο της αγοράς, εξαιτίας ακριβώς της μη εκπλήρωσης των οικονομικών τους υποχρεώσεων.
Εφεξής και προκειμένου να αποφευχθούν ανάλογα δυσάρεστα περιστατικά, θα πρέπει οι καταναλωτές να ξέρουν ποιόν εμπιστεύονται ως πάροχό τους και να εξετάζουν τα «κίνητρα» των εκάστοτε εμφανιζόμενων εταιρειών, προβάλλοντας ως δέλεαρ το ότι προσφέρουν -δήθεν- φθηνότερο ρεύμα.
Εκείνο που φυσικά αποφεύγουν να πουν οι διάφορες εταιρίες, είναι ότι αν μπορούν να έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν κάτι φθηνότερα, είναι απλά και μόνο επειδή ακολουθούν την τακτική του φεσώματος του κράτους. Κατά συνέπεια, για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται ότι ο μοναδικός αξιόπιστος πάροχος ρεύματος είναι η ΔΕΗ.

Γραφείο Τύπου
Share

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου