.

Κλειστά τα εργοτάξια λόγω πολιτικής αστάθειας, καθησυχαστικοί οι αρμόδιοι φορείς (video - ρεπορτάζ)

Διανύουμε μια περίοδο που μικρά και μεγάλα έργα καθυστερούν λόγω της αστάθειας του πολιτικού συστήματος που ακόμη βρίσκεται σε φάση συγκρότησης και προσαρμογής στα εσωτερικά αλλά και εξωτερικά σχέδια που αφορούν τη χώρα μας. Αυτή η αστάθεια μεταφράζεται σε οικονομική αδυναμία.

Πώς θα μοιραστούν τα κονδύλια; Ποιος θα αναλάβει τις ευθύνες του κάθε τομέα; Πώς θα χρηματοδοτηθούν έργα που είχαν μπει σε προγράμματα και σταμάτησα στη μέση; Είναι λίγα από τα ερωτήματα που καλείται να απαντήσει και δώσει λύσεις η πολιτική ηγεσία της χώρας και των αντίστοιχων Υπουργείων το συντομότερο δυνατό.


Το εργοτάξιο του φράγματος Νεστορίου στη Δυτική Μακεδονίας και συγκεκριμένα στην Καστοριά παραμένει κλειστό εδώ και ένα μήνα. Ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, Δημήτρης Σαββόπουλος θέλοντας να καθησυχάσει την τοπική κοινωνία τόνισε ότι "Αν και οι λόγοι επιβράδυνσης των εργασιών είναι οικονομικοί, δεν τίθεται ζήτημα πτώχευσης του αναδόχου εργολάβου" ενδεχόμενο που θα έβαζε σε μεγάλες περιπέτειες το όλο εγχείρημα.


Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ (από το West TV Channel - Κοζάνη):


πηγή: ERGON blog

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου