.

Δήμος Εορδαίας: Ξεκινά 8 Αυγούστου η υποβολή αιτήσεων για τα 5μηνα

Το Ινστιτούτο Περιφερειακής Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας (Ι.Π.Α.Δ.Μ.) ανακοινώνει την έναρξη των διαδικασιών υποβολής αιτήσεων υποψηφίων για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Δήμος Εορδαίας» στο πλαίσιο του «Ε.Π. Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» που συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. Το πρόγραμμα αφορά στην πρόσληψη 210 ατόμων με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, διάρκειας πέντε (5) μηνών. Η αμοιβή για κάθε προσλαμβανόμενο είναι 25€ ημερησίως και όχι μεγαλύτερη από 625€ μηνιαίως.

Η περίοδος υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει την 08 Αυγούστου και λήγει στις 17 Αυγούστου 2012. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό έντυπο ΚΟ.Χ.1 και να την υποβάλλουν μόνο ταχυδρομικά (μέσω ΕΛΤΑ) με συστημένη επιστολή, αναγράφοντας «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟ.Χ.:100.303/1/2012 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» στα γραφεία του Δικαιούχου στην ακόλουθη διεύθυνση:

Ι.Π.Α.Δ.Μ.

ΗΡΟΔΟΤΟΥ 9, 50100 ΚΟΖΑΝΗ

Τηλ.: 2461 0 26622

Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων καθώς και τις «Οδηγίες συμπλήρωσης αίτησης συμμετοχής σε πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟ.Χ.)»: α) στα γραφεία του Ι.Π.Α.Δ.Μ. στην πιο πάνω διεύθυνση β) στην ιστοσελίδα: http://www.ipadm.gr γ) στην ιστοσελίδα του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» (www.epanad.gov.gr) και δ) στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. (www.asep.gr) ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Έντυπα αιτήσεων -> Διαγωνισμών Φορέων -> Κοινωφελής Εργασία (ΚΟ.Χ.).

Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Ινστιτούτο Περιφερειακής Ανάπτυξης στο τηλ.: 2461 0 26622 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.



πηγή: ERGON blog

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου