.

Ραχήλ Μακρή: Επιφύλαξη για τις δεσμεύσεις, άμεση προτεραιότητα η καταβολή των δεδουλευμένων για τους απλήρωτους των εργολάβων

Την ανάγκη άμεσης καταβολής των δεδουλευμένων των εργαζομένων στους εργολάβους του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας επισήμανε η κ. Μακρή στα στελέχη της ΔΕΗ, αλλά και στον ίδιο τον Υπουργό, ο οποίος ζήτησε από την κ. Μακρή την απόσυρση της επίκαιρης ερώτησης που κατέθεσε με την δέσμευση ότι πολύ σύντομα θα έχει αποκατασταθεί η τάξη και μάλιστα, θα δοθεί η δυνατότητα στην κ. Μακρή να ελέγξει πλήρως την διαδικασία πληρωμής, για να μην υπάρξουν φαινόμενα καθυστερήσεων και αλλοίωσης των στοιχείων.

Τα στελέχη της ΔΕΗ ανέφεραν ότι έχουν καταβληθεί οι μισθοί μέχρι και του περασμένου Οκτωβρίου, ενώ τις επόμενες εβδομάδες θα έχει γίνει η αποπληρωμή του μεγαλύτερου μέρους των δεδουλευμένων.Η κ. Μακρή εξέφρασε τις επιφυλάξεις της και ζήτησε από τους υπεύθυνους της ΔΕΗ να προχωρήσουν άμεσα στην καταβολή χωρίς άλλες καθυστερήσεις, ενώ αν υπάρξει παρατυπία και μη τήρηση των δεσμεύσεων η επόμενη κίνηση θα είναι η προσφυγή στη δικαιοσύνη και στον Πρόεδρο της επιχείρησης, ώστε να τιμωρηθούν οι συγκεκριμένοι εργολάβοι και να μην είναι σε θέση να αναλάβουν την εκπλήρωση έργου στη ΔΕΗ.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου