.

Η Ένωση:Επιστολή "Επιτέλους σώθηκε η ΔΕΗ! Προκηρύχθηκαν 110 θέσεις δίμηνα στο ΛΚΔΜ"

Σε μια περίοδο παρατεταμένης αμφισβήτησης και υπονόμευσης του λιγνίτη, σε μια περίοδο που συντελούνται ανακατατάξεις στον τομέα διακίνησης της ηλεκτρικής ενέργειας οι οποίες και καθορίζουν άμεσα το μέλλον της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού  στο γενικότερο ενεργειακό και ανταγωνιστικό περιβάλλον,  διαπιστώνουμε  καθημερινά με περίσσιο θράσος να δίνετε  το πράσινο φως για τη σύνταξη εργολαβικών συμβάσεων.


Με αυτές  τις ενέργειες, που κατά την άποψη μας πολλές δεν είναι απαραίτητες, κάποιοι  βάλουν  ευθέως κατά των πραγματικών συμφερόντων της Επιχείρησης, αφού απροκάλυπτα εκχωρούν με περίσσια ευκολία σε τρίτους μέρος των δραστηριοτήτων της ΔΕΗ  και ναρκοθετούν το πεδίο της Επιχείρησης υπέρ των ιδιωτικών συμφερόντων.
Και  ενώ  δυστυχώς η έλλειψη προσωπικού έχει ξεπεράσει τα κατώτατα όρια που επιτρέπεται για να λειτουργήσουν οι Σταθμοί και τα Ορυχεία  με τυμπανοκρουσίες εξαγγέλλονται  110 θέσεις διμήνων στο  Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας
 
Κύριε Πρόεδρε, επιτέλους σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων.
Γνωρίζετε πολύ καλά για τις ελλείψεις προσωπικού, άλλωστε το Σωματείο εργαζομένων  ΔΕΗ Η «ΕΝΩΣΗ» σας το είχε   επισημάνει στην  πρόσφατη συνάντηση που είχε μαζί σας στις (14/5/2013)  ότι, η  ΔΕΗ  έχει ανάγκη από ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ και οι ανάγκες αυτές   δεν  καλύπτονται  ούτε  με  δίμηνα  ούτε με οκτάμηνα.

ΜΕ ΑΣΠΙΡΙΝΕΣ ΔΕΝ ΓΙΑΤΡΕΥΕΤΕ ΜΙΑ ΒΑΡΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ

Γνωρίζετε πολύ καλά ότι καθημερινά τεράστιοι εκσκαφείς δεν επανδρώνονται χάνοντας η ΔΕΗ  αλλά και η ελληνική οικονομία
εκατομμύρια ευρώ.
Οι Σταθμοί και τα Ορυχεία δουλεύουν με προσωπικό κάτω από το όρια ασφάλειας με συνέπεια να κινδυνεύουν οι εργαζόμενοι αλλά και οι εγκαταστάσεις της επιχείρησης.
Ζητάμε:
-      Προσλήψεις πάνω από 2.500 εργατοτεχνικού τακτικού προσωπικού από την περιοχή.
-      Εξαίρεση της ΔΕΗ τώρα από τον νόμο 5 προς 1.
Κύριε Πρόεδρε:
Έχετε και εσείς ευθύνη για την τραγική κατάσταση που έχει φτάσει η επιχείρηση.
Εάν δεν μπορείτε να επιβάλλεται τις θέσεις σας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΔΕΗ που εσείς γνωρίζεται πολύ καλά στην πολιτική ηγεσία, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να τους καταγγείλετε και παραιτηθείτε.
Υ.Γ
Καλούμε επιτέλους τους φορείς της περιοχής να σταματήσουν να στρουθοκαμηλίζουν και να συνταχθούνε μαζί μας γιατί οι προσλήψεις είναι υπόθεση της περιοχής και όχι μόνο των εργαζομένων της ΔΕΗ.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
- ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΔΗΜΩΝ
ΓΙΑ ΤΟ Δ/Σ
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
    ΘΕΟΧΑΡΗΣ Κ.                                                                  ΜΗΤΣΙΚΙΔΗΣ Κ.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου