.

Ραχήλ Μακρή: Επιστολή προς το Σύλλογο Περιβάλλοντος Ακρινής

Σε μια εποχή που η ΔΕΗ περνάει κρίσιμες στιγμές, αφού οι κυβερνώντες προσπαθούν να την ξεπουλήσουν, οι ιθύνοντες της  δεν έχουν μεριμνήσει για την αποκατάσταση του Περιβάλλοντος, την επαναπόδοση των εδαφών, την μετεγκατάσταση των οικισμών, την δημιουργία μόνιμων θέσεων εργασίας για τους κατοίκους της περιοχής και την αποζημίωση όσων έχουν πληγεί από τη δραστηριότητα της.

Μετά από τόσα χρόνια  η ΔΕΗ Α.Ε αντί να συμμορφωθεί με τους νόμους, να   φροντίσει να προστατεύσει το περιβάλλον ασκεί διώξεις μέσω της δικαστική οδού τους κατοίκους  της Ακρινής Κοζάνης και τα μέλη του Συλλόγου Περιβάλλοντος, όπου βιώνουν με άθλιες συνθήκες ατμοσφαιρικής ρύπανσης και  έδιναν, δίνουν και θα δίνουν έναν δίκαιο και άνισο αγώνα για την προστασία του τόπου μας και την διεκδίκηση των  δικαιωμάτων τους.
Ως Βουλευτής Κοζάνης και Υπεύθυνη Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής για τους Ανεξάρτητους  Έλληνες  συμπαραστέκομαι στο δίκαιο αγώνα σας μέσα στις αίθουσες των δικαστηρίων. Λόγω συνεδρίασης των επιτροπών της Βουλής στις οποίες συμμετέχω, δεν καθίσταται δυνατή η φυσική μου παρουσία, όμως η σκέψη μου είναι δίπλα σας. Η σημερινή διαδικασία πρέπει να σας δικαιώσει και να αποτελέσει απαρχή μιας αλλαγής σελίδας για την περιοχή μέσω της ανάπτυξης και αποκατάστασης της ζημιάς που έχει δημιουργήσει η ΔΕΗ στην Ακρινή .
Η Βουλευτής
Ραχήλ Μακρή

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου