.

ΤΕΕ/τμ. Δυτικής Μακεδονίας: Σεμινάριο «Κτίρια Μηδενικού ενεργειακού ισοζυγίου – Εφαρμογή σε εκπαιδευτικό συγκρότημα»

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με το Κέντρο Τεχνολογικής Έρευνας του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας και την Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας, θα πραγματοποιήσουν επιμορφωτικό σεμινάριο με αντικείμενο «Κτίρια Μηδενικού ενεργειακού ισοζυγίου – Εφαρμογή σε εκπαιδευτικό συγκρότημα»

, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος EmPower που αφορά την Ενθάρρυνση των Μικρό-Μεσαίων Επιχειρήσεων για την δικτύωση τους στις Έξυπνες Ενεργειακές λύσεις και στις νέες αγορές. Εισηγήτρια του σεμιναρίου θα είναι η κα. Έλενα Παπαδοπούλου, Δρ. Μηχανολόγος Μηχανικός, Εργαστήριο Τεχνολογίας Περιβάλλοντος, Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών, Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους πολίτες της περιοχής και η συμμετοχή είναι ελεύθερη. Θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Ιουνίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος/Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας (Μπουσίου & Εστίας 3) με ώρα έναρξης 18:30.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν είτε με το ΚΤΕ Δυτικής Μακεδονίας στα τηλέφωνα 24610 68044-5, είτε με το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης στα τηλέφωνα 24610 53560-1-2, είτε με το ΤΕΕ/ΤΔΜ στα τηλέφωνα 24610 28030/30103.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου