.

Σπάρτακος: Ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία στο Ευρωπαϊκή Δικαστήριο για το θέμα των λιγνιτών


ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΛΙΓΝΙΤΩΝ

ΕΝΤΟΣ ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Ο αγώνας δόθηκε. Ως οφείλαμε, με όσα μέσα διαθέταμε και με όλη τη θετική μας πρόθεση.
Τώρα, περνώντας στην επόμενη φάση, δε μπορούμε παρά να περιμένουμε την έκδοση της απόφασης επί του αιτήματος της αναίρεσης που έχει καταθέσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σχετικά με την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, που έχει κάνει δεκτή την προσφυγή της ΔΕΗ κατά των δύο αποφάσεων της Κομισιόν για το θέμα των λιγνιτών (Μάρτιος 2008, Αύγουστος 2009).
Στις 5 Δεκεμβρίου ο Γενικός Εισαγγελέας του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου  αναμένεται να καταθέσει τις προτάσεις του έτσι ώστε να εκδοθεί στην συνέχεια (μετά από έναν περίπου έναν μήνα) η σχετική, οριστική, απόφαση.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ δίδοντας και αυτή τη φορά το παρών, προσπάθησε να ενισχύσει με την παρουσία του και αυτή τη μάχη που δόθηκε σε επίπεδο Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου και στην οποία παραβρέθηκε με πρόσθετη παρέμβαση υπέρ της Κομισιόν ο Όμιλος Μυτιληναίου. Μιας παρουσίας  και μίας παρέμβασης που τουλάχιστον για το ΣΠΑΡΤΑΚΟ κρίνεται «περίεργη» καθώς στην πρώτη δίκη δεν υπήρχε καμία παράσταση/παρουσία του εν λόγω ανταγωνιστή.  
Το συνδικάτο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ εν αναμονή και της οριστικής απόφασης, για την οποία είναι αισιόδοξος, θέλει να ευχαριστήσει τόσο το Νομικό team της ΔΕΗ  όσο και τo team της Ελληνικής Δημοκρατίας για την ορθότητα και πληρότητα των επιχειρημάτων που αναπτύχθηκαν επί του συγκεκριμένου ζητήματος.


Γραφείο Τύπου

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου