.

Ραχήλ Μακρή: Ραχήλ Μακρή: Ταχθείτε με το εθνικό συμφέρον και όχι με τα συμφέροντα των μεγαλοεπιχειρηματιών. Αποσύρετε άμεσα το νομοσχέδιο εκποίησης του ΑΔΜΗΕ

Συνεχίζοντας απρόσκοπτα το καταστροφικό της έργο, η συγκυβέρνηση ξεπουλά το εθνικό δίκτυο μεταφοράς ενέργειας, καθιστώντας τη χώρα ενεργειακά εξαρτημένη από τα συμφέροντα των μεγαλοεπιχειρηματιών. Ο κος Σαμαράς, αθετώντας τις δηλώσεις του στο Ζάππειο ΙΙ και στις προγραμματικές δηλώσεις του στην Βουλή τον Ιούλιο του 2012 όπου είχε δηλώσει ότι «τα δίκτυα δεν πωλούνται», επιχειρεί μέσω των Υπουργών του να κάνει το άσπρο – μαύρο και να πείσει ότι ακόμα μια πράξη εθνικής μειοδοσίας θα λειτουργήσει προς το συμφέρον του Έλληνα πολίτη και της δήθεν απελευθέρωσης της αγοράς ενέργειας.

    «Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ», όπως τόνισε η Βουλευτής Ν. Κοζάνης και Τομεάρχης Ενέργειας και Υποδομών, κα Ραχήλ Μακρή στην συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου την Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2014, «δεν θα επιτρέψουμε τον εκμαυλισμό των θεσμών και το ξεπούλημα των εθνικών υποδομών ενέργειας της χώρας για τα οποία μόχθησε και θυσιάστηκε ο ελληνικός λαός επί 60 χρόνια.

   Η αποτυχία της κυβερνητικής πολιτικής είναι τόσο έκδηλη, που συγκεκριμένα εκδοτικά συγκροτήματα σπεύδουν να αποδομήσουν τους επικριτές της. Είναι τουλάχιστον αστείος ο τρόπος που κάποιοι επιδιώκουν να αποπληρώσουν  δάνεια εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ που τους χορήγησαν και αποφεύγουν να απαντήσουν στον κοινοβουλευτικό έλεγχο πώς και γιατί τα χορήγησαν, παρέχοντας στήριξη στις επικοινωνιακές κωλοτούμπες. Η συνέχεια στην Ολομέλεια επί του θέματος. Μην ανησυχούν, δυστυχώς γι’ αυτούς ο ελληνικός λαός θα ακούσει τα έργα και τις μέρες τους.

Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα νόμιμα μέσα και θα παλέψουμε ενάντια σε αυτό τον παραλογισμό. Σας καλούμε να ταχθείτε με την κοινή λογική και το εθνικό συμφέρον αποσύροντας άμεσα το παρόν νομοσχέδιο».

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου