.

Ραχήλ Μακρή: Συκοφαντούν και λασπολογούν οι υπηρέτες των ιδιωτικών συμφερόντων της ενέργειας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήλωση διάψευσης της Βουλευτού Ν. Κοζάνης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων
Ραχήλ Μακρή «Συκοφαντούν και λασπολογούν οι υπηρέτες των ιδιωτικών συμφερόντων της ενέργειας»

Στο ΤΑΙΠΕΔ το 17% της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού.
Οι πρασινοφρουροί και τα γαλάζια παιδιά του συνδικαλισμού σιωπούν. Δεν μίλησαν όταν το λιγνιτωρυχείο της Βεύης δόθηκε με απευθείας ανάθεση στον Μπόμπολα, όταν ψηφίζονταν το ξεπούλημα των δικτύων μεταφοράς υψηλής τάσης και όταν αποφασίζονταν η εκποίηση σε τιμή ευκαιρίας ατμοηλεκτρικών, υδροηλεκτρικών σταθμών και ορυχείων σε ημετέρους ιδιώτες.
Υπόσχονταν προγράμματα εθελουσίας εξόδου, χρήματα και προνόμια για να παραπλανήσουν τους συναδέλφους τους και να διασφαλίσουν την ησυχία, που απαιτούσαν τα κομματικά αφεντικά τους προκειμένου να ολοκληρώσουν την εκποίηση. Τώρα δεν μπορούν να αντικρίσουν αυτούς, που μέχρι εχθές εργάζονταν δίπλα τους και αύριο θα μείνουν άνεργοι. Φωνάζουν, βρίζουν και ψεύδονται για να απομακρύνουν την προσοχή.
Στόχος τους η Ραχήλ Μακρή, που αποκάλυψε τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις σε ορυχεία και εργοστάσια της ΔΕΗ και έδρασε για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι εργολάβων, οι οποίοι εισέπρατταν μόνο την αδιαφορία από τις κομματικές ουρές των συγκυβερνούντων κομμάτων.
Στο συνέδριο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ουδέποτε ειπώθηκε η φράση «θα σας κρεμάσουμε». Η διαρροή προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι ψευδής και συκοφαντική. Όσοι εκπρόσωποι του έντυπου ή ηλεκτρονικού τύπου παραπλανήθηκαν και απέδωσαν στην Βουλευτή Ν. Κοζάνης την ανωτέρω έκφραση καλούνται να αποκαταστήσουν την αλήθεια.
Έχουμε εμπιστοσύνη στην συντριπτική πλειοψηφία των εκπροσώπων του τύπου, που παλεύουν για το μεροκάματο. Οι γνήσιοι δημοσιογράφοι αναζητούν την αλήθεια και αυτή προβάλουν, σε αντίθεση με τους κομματικά εκλεκτούς κοντυλοφόρους λάσπης, που λαμβάνουν εντολές συκοφάντησης μέσω non paper κομματικών επιτελείων.
Οι τελευταίοι, μέχρι εχθές, προσπαθούσαν να συνδέσουν την κα Ραχήλ Μακρή με την Χρυσή Αυγή, βάζοντας στο στόμα της φράση αθώωσης των στελεχών του συγκεκριμένου κόμματος. Η βουλευτής διέψευσε πολλάκις με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο το γεγονός. Κάποιοι έκαναν πως δεν καταλαβαίνουν και συνέχισαν την πολιτική συκοφάντηση μέχρι που αντιμετώπισαν την δικαιοσύνη.
Σήμερα προσπαθούν να συνδέσουν την κα Ραχήλ Μακρή με την βία. Διαψεύδεται για μια ακόμη φορά η έκφραση «θα σας κρεμάσουμε». Γνωρίζουμε την μεθόδευση και δεν ενδίδουμε σε απειλές, λάσπη και χτυπήματα κάτω από τη ζώνη. Ο αγώνας για θεσμική, νόμιμη και πολιτική ανατροπή και αποκάλυψη της αλήθειας θα συνεχιστεί.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου