.

Έναρξη λειτουργίας της ιστοσελίδας του Ινστιτούτου Κτιρίων Μηδενικής Κατανάλωσης

Με χαρά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την έναρξη λειτουργίας της ιστοσελίδας του Ινστιτούτου Κτιρίων Μηδενικής Κατανάλωσης - INZEB.ORG.Στόχος μας είναι ο ιστότοπος αυτός να λειτουργήσει ως μία πλατφόρμα επικοινωνίας με τους επαγγελματίες του χώρου της κατασκευής κτιρίωv και παράλληλα να αποτελέσει το σημείο πληροφόρησης για όλα τα νέα και τις ειδήσεις που αφορούν στην εξοικονόμηση ενέργειας και στα κτίρια χαμηλής και μηδενικής ενεργειακής κατανάλωσης.

Όραμα μας είναι η προώθηση έργων που εφαρμόζουν πρακτικές εξοικονόμησης ενέργειας. Θα είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά να παρουσιάσουμε τα έργα Χαμηλής ή Μηδενικής Κατανάλωσης που κατασκευάζονται στην Ελλάδα.

Συμπληρώνοντας την αίτηση μέλους γίνεστε αυτόματα μέλη του ΙΝΖΕΒ, μίας ανοιχτής κοινότητας ανταλλαγής γνώσεων, πληροφοριών, ιδεών αλλά και εμπειριών.

Το Ινστιτούτο Κτιρίων Μηδενικής Κατανάλωσης έχει επιλεγεί ως το Εθνικό Σημείο Υποστήριξης της Ευρωπαϊκής εκστρατείας Renovate Europe. Ακολουθήστε το σύνδεσμο και ενημερωθείτε για όλα τα τελευταία νέα που αφορούν στις δράσεις μας σε συνεργασία με τον Renovate Europe.

Πηγή: ERGON blog:

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου