.

ΔΕΗ: 950 προσλήψεις μονίμων και εποχικών μέχρι το τέλος του 2014

Μέχρι τέλος του έτους αναμένεται να γίνουν 950 προσλήψεις μονίμων και εποχικών στη ΔΕΗ για την κάλυψη αναγκών του φορέα. Οι προκηρύξεις  θα έχουν την έγκριση του ΑΣΕΠ και θα αφορά  προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων από διοικητικούς και μηχανικούς μέχρι τεχνικούς και εργάτες.

Δύο προκηρύξεις για 600 μόνιμους τον Οκτώβριο
Αρχές Οκτωβρίου αναμένεται να δημοσιευτεί σε ΦΕΚ η πρώτη προκήρυξη της ΔΕΗ ενώ λίγο αργότερα θα ακολουθήσει και η δεύτερη. Συνολικά θα γίνουν 600 μόνιμες προσλήψεις στη ΔΕΗ. Οι προκηρύξεις είναι έτοιμες από καιρό ωστόσο το ΑΣΕΠ σε συνεννόηση με τη ΔΕΗ αποφάσισε να τις δημοσιεύσει μετά τη λήξη της προκήρυξης της ΔΕΔΔΗΕ. Η πρώτη προκήρυξη αφορά 16 ειδικούς επιστήμονες από τις ειδικότητες οικονομολόγων, διοικητικού-οικονομικού διοικητικών λογιστών.
Στη δεύτερη προκήρυξη που θα βγει αμέσως μετά θα ζητηθούν άτομα από τις παρακάτω ειδικότητες: Τεχνίτες Δικτύων, Τεχνικούς Σταθμών, Ηλεκτρολόγους, Τεχνικούς Ορυχείων, Μηχανοτεχνικούς, Τεχνικούς Εξοπλισμού, Τεχνικούς ΜΕΚ, Χειριστές Μηχανημάτων, Οδηγούς κ.ά.
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων θα είναι 20ήμερη και για τους δύο διαγωνισμούς και το πιθανότερο σενάριο είναι οι αιτήσεις να υποβληθούν ηλεκτρονικά μέσα από τη σελίδα του ΑΣΕΠ, όπως και στην περίπτωση της ΔΕΔΔΗΕ. Οι περισσότερες θέσεις θα καλυφθούν από τις υπηρεσίες της ΔΕΗ στους νομούς Κοζάνης, Φλώρινας, Αρκαδίας, Βέροιας, Χανιά, κ.α. Στα προσόντα των υποψηφίων θα ληφθούν υπόψη ο χρόνος ανεργίας, οι τίτλοι σπουδών, η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη ειδικότητα, η πολυτεκνική ιδιότητα, η εντοπιότητα.
350 συμβασιούχοι τεχνικοί, μηχανικοί και οδηγοί
Με 350 περίπου συμβασιούχους θα ενισχυθεί η ΔΕΗ μέχρι τέλος του έτους. Πρόκειται για προσωπικό που απασχολείται με συμβάσεις ορισμένου χρόνου για την κάλυψη αναγκών της ΔΕΗ σε περιοχές όπου διαθέτει λιγνιτικά κέντρα. Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι: τεχνικοί ορυχείων, ηλεκτροτεχνικοί, μηχανοτεχνικοί, τεχνικοί δομικών έργων, οδηγοί, εργάτες. Χειριστές μηχανημάτων, κ.α. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι δεκαήμερη και οι αιτήσεις κατατίθενται στα γραφεία της ΔΕΗ που προκηρύσσει τις θέσεις. Ανάμεσα στα δικαιολογητικά που θα πρέπει να καταθέσουν οι υποψήφιοι για τις εποχικές θέσεις περιλαμβάνονται η αίτηση, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, αντίγραφα τίτλου σπουδών και φωτοτυπία των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.

Πηγη: aftodioikisi.gr

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου