.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ «ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ V»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ χαιρετίζει την έκδοση της Έγκρισης Δόμησης (με αριθμό 28/17-06-2015) και της Αδείας Δόμησης (με αριθμό 31/01-07-2015) της ΝΕΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣ «ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ V», η οποία είχε πρωτοκολληθεί στις 23 Ιουνίου.

Σε μία εξόχως κρίσιμη και ρευστή κατάσταση που επικρατεί στην χώρα, το Σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ εκτιμά πως η εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί και στέλνει τα δικά της πολλαπλά θετικά μηνύματα για την αναγκαιότητα και τη σπουδαιότητα του έργου κατασκευής της νέας μονάδας που μπορεί να αποτελέσει σημείο επανεκκίνησης στην ανάπτυξη όχι μόνο της περιοχής αλλά και ολόκληρης της χώρας.
Περαιτέρω, το Σωματείο εκτιμά ότι τις αμέσως επόμενες (1-2) ημέρες θα πρέπει να καταβληθεί η προκαταβολή των 200 εκατ. ευρώ και καλεί τη Διοίκηση της ΔΕΗ να μην εξαντλήσει το περιθώριο των 10 ημερών που προβλέπει η Σύμβαση αλλά άμεσα να προβεί στην διεκπεραίωση της υποχρέωσής της.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, τέλος, αντιλαμβάνεται πλήρως ότι τόσο η Δημοτική Αρχή όσο και οι Υπηρεσίες του Δήμου Εορδαίας κατανόησαν στο απόλυτο τη σπουδαιότητα του έργου για την περιοχή και κατέβαλλαν πέραν του δέοντος προσπάθειες, ώστε να εκδοθεί τόσο η Έγκριση Δόμησης όσο και η Άδεια Δόμησης και είναι άξιοι συγχαρητηρίων.



Γραφείο Τύπου



0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου