.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ: Στο Παναττικό Συλλαλητήριο της ΓΕΝΟΠ στις 3/2 και στην Γενική Απεργία της ΓΣΕΕ στις 4/2

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι
Οι Μνημονιακοί σχεδιασμοί και οι Κυβερνητικοί προγραμματισμοί, δημιουργούν τοπίο και συνθήκες που μας θέλουν ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ.
Μας θέλουν σε ένα μέτωπο δυνατό, αδιάρρηκτο, ασυμβίβαστο.
Ο κόμπος δεν έφθασε απλά στο χτένι. Το χτένι έσπασε και ο μόνος τρόπος για να αποσοβήσουμε τα χειρότερα είναι να παραμείνουμε στο δρόμο του αγώνα και να τον εντείνουμε.

Γνωρίζοντας πολύ καλά την κατάσταση που επικρατεί και γνωρίζοντας ακόμα καλύτερα ότι σε μία κοινή προσπάθεια μπορούμε να επιτύχουμε:
Την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ συμμετέχει σύσσωμος στο Παναττικό Συλλαλητήριο που διοργανώνει η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ μαζί με όλους εμάς, μαζί με τα σωματεία μέλη της και την Ομοσπονδία των Συνταξιούχων. Στις 3/2 και ώρα 3 το μεσημέρι δίδουμε το παρών στα Κεντρικά Γραφεία της ΔΕΗ στην Χαλκοκονδύλη 30.
Η παρουσία και η αντίδρασή μας είναι ουσιαστική για την ανατροπή του σχεδίου διάλυσης του Ασφαλιστικού Συστήματος αλλά και του σχεδίου Πώλησης του ΑΔΜΗΕ.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι
Η ανασφάλεια που δημιουργεί το Σχέδιο της Ασφαλιστικής Μεταρρύθμισης και κυρίως τα όσα καταστροφικά θα επιφέρει στην εφαρμογή του δεν μπορεί και αυτά παρά να μας κρατάνε στο δρόμο του αγώνα.
Την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου, συμμετέχουμε όλοι στην Γενική Απεργία – Ξεσηκωμό προκειμένου να ανατρέψουμε το σχέδιο- βόμβα που θα τινάξει στον αέρα το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης, καταργώντας κάθε δίκαιο κεκτημένο, καταργώντας και καταστρατηγώντας αρχές και δικαιώματα.
Το Σχέδιο Νόμου για το Ασφαλιστικό δεν είναι παρά ένα καλά οργανωμένο Μνημονιακό Σχέδιο καταρράκωσης του κόσμου της εργασίας, των συνταξιούχων και των ανθρώπων της νέας γενιάς που δεν θα έχουν στον ήλιο μοίρα. Αυτό είναι το «μεγαλεπήβολο» σχέδιο τους, παρακλάδι της Μνημονιακής Γάγγραινας.
ΟΧΙ. Να μην τους αφήσουμε να το περάσουν. Στο χέρι μας είναι

Ο Γενικός Ξεσηκωμός, που ξεκινά στις 3 Φεβρουαρίου με το Παναττικό Συλλαλητήριο και συνεχίζεται στις 4 του Φλεβάρη με την Γενική Απεργία, θα πρέπει να είναι τέτοιας δυναμικής που θα βάλει τελεία, μία και για πάντα, στις ορέξεις τους.

Το ζήτημα της Ασφαλιστικής Μεταρρύθμισης και του ΑΔΜΗΕ:
Μας αφορά ΟΛΟΥΣ. Συμμετέχουμε ΟΛΟΙ. Αντιδρούμε ΟΛΟΙ



Για το Δ.Σ. του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Δ.Ε.Η. ¨ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ¨


Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Μόσχος Μόσχου Αθανάσιος Μάστορας

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου