.

Σπάρτακος: Persona non grata ο Υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Α. Πετρόπουλος

OXI
Μία και μοναδική, μονολεκτική και αδιαπραγμάτευτη είναι η ομόφωνη απάντηση του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ στο απαράδεκτα προκλητικό κείμενο των 170 σελίδων για την Ασφαλιστική Μεταρρύθμιση που δίνει την χαριστική βολή, αφού προβλέπει νέες μειώσεις, στις ΗΔΗ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ συντάξεις. Μειώσεις που φθάνουν στο 40%.

Η προγραμματισμένη επίσκεψη του Υφυπουργού στην περιοχή (την Παρασκευή 8/1) αποτελεί για το Συνδικάτο μέγιστη πρόκληση και ως τέτοια δεν μπορούμε παρά να εκφράσουμε ευθέως την αντίθεσή μας σε αυτή (στο πλαίσιο και υπό τις συνθήκες στις οποίες πραγματοποιείται) και να πούμε στον κ. Υφυπουργό ότι είναι ανεπιθύμητος, όπως ανεπιθύμητο και καταδικαστέο είναι και το κείμενο της Ασφαλιστικής Μεταρρύθμισης.
Ως φαίνεται, η απόλυτα υποταγμένη στην Τρόικα Κυβερνητική πολιτική δεν έχει καμία απολύτως ευαισθησία ή καλή πρόθεση απέναντι στα εκατομμύρια των Ελλήνων που δώσαμε και δίνουμε το αίμα μας και εισπράττουμε την πιο βίαιη και καταστροφική συμπεριφορά.
Να το γνωρίζει καλά ο κ. Πετρόπουλος πως είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ και θα βρει μπροστά του ανθρώπους εξοργισμένους και αδικημένους, αλλά ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ενδοτικούς και διατεθειμένους να συμβιβαστούν.
Θα είναι ευπρόσδεκτος μόνο αν έρχεται για να ταχθεί στο πλευρό μας, καταθέτοντας την παραίτησή του, προκειμένου μαζί μας να προσπαθήσει να πείσει την Κυβέρνηση για το άδικο των προθέσεών τους.
Η Κυβέρνηση: έχει υποχρέωση να αποσύρει το επαίσχυντο σχέδιο, που όχι Μεταρρύθμιση δεν πρόκειται να πετύχει, αλλά το μόνο που θα καταφέρει είναι να απορυθμίσει πλήρως την κοινωνία και το Ελληνικό Έθνος, οδηγώντας το στην καταστροφή.
Τα κόμματα της αντιπολίτευσης: έχουν υποχρέωση να πολεμήσουν με κάθε μέσο και να απορρίψουν το εν λόγω σχέδιο και σε καμία περίπτωση να μην γίνουν συνεργοί στο έγκλημα που πάνε να συντελέσουν.
Οι Βουλευτές της περιοχής: έχουν υποχρέωση να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους απέναντι σε όλους αυτούς που με την ψήφο τους, τους εξέλεξαν για να διασφαλίζουν το κοινωνικό συμφέρον.
Το Σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των επάλξεων ενός ακόμη αγώνα, για τον οποίο προτίθεται να πράξει κάθε τι δυνατό προκειμένου να τον καταστήσει νικηφόρο.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου