.

ΜΕΤΑ-ΔΕΗ Σπάρτακος: Ανακοίνωση για την απόφαση της ΔΕΗ να μειώσει κατά 15% την τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος

Η απόφαση του Δ.Σ. της ΔΕΗ να μειώσει κατά 15% την τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος, είναι μία κίνηση στήριξης του ελληνικού νοικοκυριού και της μικρομεσαίας επιχείρησης, στις δύσκολες αυτές στιγμές που περνάει ο ελληνικός λαός από τις πολιτικές των μνημονίων που επιβλήθηκαν.
Επικροτούμε αυτή την απόφαση του Δ.Σ. και την κατεύθυνση που δίνει το υπουργείο για να μπορεί το ρεύμα να είναι αγαθό που θα έχει πρόσβαση όλος ο ελληνικός λαός.
Για να μπορεί όμως η ΔΕΗ να είναι επιχείρηση του ελληνικού λαού και να λειτουργεί προς όφελος του καταναλωτή, θα πρέπει να παρθούν πρωτοβουλίες και πολιτικές από την Κυβέρνηση και τη Διοίκηση που θα στηρίξουν την Επιχείρηση στο αρνητικό περιβάλλον που διαμορφώνεται γι΄αυτήν, μετά την συμφωνία με τους θεσμούς και τους όρους που αυτοί επιβάλανε. Πολιτικές που θα ανορθώσουν οικονομικά την Επιχείρηση και θα της δίνουν τη δυνατότητα ανάπτυξης και αντιμετώπισης των ανταγωνιστών της.
Η ΔΕΗ όπως στο παρελθόν έπαιξε κυρίαρχο ρόλο στον εξηλεκτρισμό και την ανάπτυξη της χώρας, έτσι και τώρα στις δύσκολες αυτές στιγμές θα πρέπει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο για να σταθεί η χώρα στα πόδια της.

Γραφείο Τύπου
ΜΕΤΑ ΔΕΗ

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου