.

16o Γενικό Συμβούλιο ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ – 20 Χρόνια Αγώνων και Συνέπειας [ομιλίες, video]

Με έναν απολογισμό δράσης που «εξαργυρώνεται» σε δεκάδες Δελτία Τύπου, Ανακοινώσεις και Επιστολές και με έναν προγραμματισμό δράσης, που «ακουμπά» στις αυξημένες αναγκαιότητες που υπάρχουν και βαίνει προς υλοποίηση με παρακαταθήκη τη δράση, όχι μόνο του τελευταίου ενάμιση έτους αλλά των 20 συνολικά ετών ζωής/αγώνων που αριθμεί το Σωματείο, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ γυρίζει με τις εργασίες του Γενικού του Συμβουλίου, σελίδα. Στην ουσία, οι εργασίες σφραγίζουν το πρώτο Κεφάλαιο της δραστηριότητας του Προεδρείου που ανέλαβε τα ηνία του συνδικάτου τον Μάρτιο του 2015 και δίδουν εντολή «πρόσω ολοταχώς».

Στο φόντο τα σοβαρότατα ζητήματα που άπτονται της επιχείρησης, των εργαζόμενων, των λιγνιτών, των δημοπρασιών ενέργειας (ΝΟΜΕ) και φυσικά όλες οι άμεσες ή έμμεσες επιπτώσεις στους καταναλωτές.
Από το 1996, που … εγένετο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, ως σήμερα κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι. Προέκυψαν πολλά και σοβαρά ζητήματα, που ειδικά τα τελευταία χρόνια είχαν καταιγιστικό χαρακτήρα. Παράλληλα βέβαια, επιδιώχθηκαν πολλά και επετεύχθησαν εξίσου πολλά και σημαντικά πράγματα, παρά τις διαχρονικές ιδιαιτερότητες των συνθηκών.
Με την ολοκλήρωση των εργασιών του ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, που δεν είναι άλλος από τους χιλιάδες εργαζόμενους που καθημερινά, άοκνα και με υπερβάλλοντα ζήλο προσφέρουν πολύτιμο έργο για να υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα σε όλη τη χώρα, ξεκινά «αυθωρεί και παραχρήμα» και με ανανεωμένη εντολή την υλοποίηση του Προγράμματος Δράσης, όπερ σημαίνει: Εγρήγορση, Αγώνας, Καθημερινή δράση και παρουσία στους χώρους εργασίας σε Σταθμούς και Ορυχεία.


0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου