.

Σπάρτακος: Κάλεσμα για συμμετοχή σε συλλαλητήριο στη ΔΕΘ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ, ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΔΕΘ ΣΑΒΒΑΤΟ 10/9 ΚΑΙ ΩΡΑ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ


Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι
Μετά από παντελώς ανεπιτυχείς παρεμβάσεις και μέτρα, που ΔΗΘΕΝ εξυγίανση και ευημερία υπόσχονταν, το μόνο που εισπράττουμε την τελευταία 5ετία είναι: Απορρύθμιση, Απορρύθμιση, Απορρύθμιση.
Δίνουμε τα πάντα και ¨ανταμειβόμαστε¨ με: φτώχεια, ανεργία, καταπάτηση εργασιακών σχέσεων, κατάρρευση του ασφαλιστικού συστήματος και απόλυτη υποβάθμιση του βιοτικού επιπέδου, σε μία ΔΗΘΕΝ Δημοκρατική και Ευρωπαϊκή χώρα του 21ου αιώνα.  
Η κάθε φορά, η κάθε ανακοίνωση νέων μεθόδων και πρακτικών αφαίμαξης του κόσμου, είναι ΔΗΘΕΝ και η τελευταία. Οι χαριστικές βολές δίδονται πλέον «κατ’ εξακολούθηση» ενώ με ψέμα και υποκρισία προσπαθούν την αβεβαιότητα, την επισφάλεια, την φτώχεια και την υποτίμηση να τα καταστίσουν παγιωμένες συνθήκες.
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι
Για μία ακόμα φορά καλούμαστε να υψώσουμε τη φωνή που λέει: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ, ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ.
Αυτή τη φορά το ραντεβού μας στο Συλλαλητήριο της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης θα πρέπει να είναι ακόμα πιο «θερμό», ακόμα πιο αντιδραστικό.
Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 6 το απόγευμα στο άγαλμα του Βενιζέλου, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ  στο Αγωνιστικό Συλλαλητήριο και στην καθιερωμένη πορεία και βροντοφωνάζουμε:ΤΕΡΜΑ.



Γραφείο Τύπου 

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου