.

Σπάρτακος: Στον απόηχο της κινητοποίησης των εργαζόμενων της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Για μία ακόμα φορά –και παρά τα όσο κατά καιρούς λέγονται και γράφονται σχετικά με τη λειτουργία του συνδικαλιστικού κινήματος γενικότερα- οι καταστάσεις αποδεικνύουν ότι η καθοδήγηση των συνδικάτων είναι αυτή που καθιστά δυνατή την διατήρηση «ισορροπιών» ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες όπως αυτή που αφορά στην αποκομιδή των απορριμμάτων.

Έναν τομέα δηλαδή που συνδέεται άμεσα τόσο με την κοινωνία και την εύρυθμη λειτουργία της όσο και με την «πολιτιστικό πρόσωπο» και την κουλτούρα μίας ολόκληρης χώρας και κατά συνέπεια τη διατήρηση οποιασδήποτε ισορροπίας καθίσταται άκρως απαραίτητη.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ συγχαίρει τους εργαζόμενους της ΠΟΕ-ΟΤΑ που προσπάθησαν με κάθε τρόπο να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες και να αποκαταστήσουν την εικόνα που δημιουργήθηκε με τις κινητοποιήσεις τους, μετά την απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της Ομοσπονδίας για αναστολή τους.
Όλη η κατάσταση από τη εν λόγω κινητοποίηση, αποδεικνύει ταυτόχρονα τις «κακές συνέπειες» των «ελαστικών σχέσεων εργασίας» και των ασυνεπειών απέναντι στους εργαζομένους καθώς και το ότι η λειτουργία των συνδικάτων καθίσταται άκρως απαραίτητη προκειμένου να διασφαλίζονται πάντα «υγιείς συνθήκες» και σχέσεις εργασίας.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου