.

Σπάρτακος: Λάβετε θέσεις:την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, τρέχουμε!

Την ώρα που η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής συνεχίζεται με τρόπο που αποδεικνύει την αποδοχή και την αξία του θεσμού, η οργανωτική επιτροπή βρίσκεται στην τελική ευθεία του προγραμματισμού για την καλύτερη διεξαγωγή του Πανελληνίου αγώνα δρόμου "Μνήμες Λιγνίτη".
Η φετινή είναι η 9η διοργάνωση και εκτός των άλλων παραμέτρων η εμπειρία και οι συμμετοχές, ανεβάζουν τον πήχη ακόμα πιο ψηλά.

Η ημερομηνία διεξαγωγής του φετινού αγώνα είναι η 10η Σεπτεμβρίου ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι δήλωση συμμετοχής μπορούν να βρουν στα γραφεία του Σωματείου (Β. Κων/νου 4, 1Ος όροφος), στα κατά τόπους σωματειακά παραρτήματα, στο περίπτερο του σωματείου που θα στηθεί στην πλατεία, αλλά και στην ηλεκτρονική μας σελίδα www.spartakos-dei.gr, ενώ μπορούν να υποβάλουν τη δήλωση συμμετοχής αποστέλλοντας την και με φαξ στο νούμερο 2463021213 αλλά και μέσω email στο info@spartakos-dei.gr έως 6-9-2017.
Τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης και των όσων προβλέπονται για την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, θα δώσει η οργανωτική επιτροπή κατά την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου