.

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Αναβάθμιση συστήματος θέρμανσης σχολικού κτιρίου ΕΠΑΛ Δήμου Γρεβενών

Τη σύμβαση του έργου της αναβάθμισης του συστήματος θέρμανσης του ΕΠΑΛ Γρεβενών, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.
Αντικείμενο και στόχος του συγκεκριμένου έργου είναι η εξοικονόμηση ενέργειας και η εισαγωγή τεχνολογιών που χαρακτηρίζονται ως φιλικές για το περιβάλλον μέσω της αναβάθμισης του συστήματος θέρμανσης του σχολικού κτιρίου όπου στεγάζεται το ΕΠΑΛ Γρεβενών.
Στο πλαίσιο αυτό απαιτείται η εγκατάσταση ενός συστήματος «Fan-Coil» έτσι ώστε να μεγιστοποιηθεί η απόδοση της γεωθερμικής αντλίας θερμότητας, καθώς το εν λόγω σύστημα κρίνεται απαραίτητο για την λειτουργία του συστήματος θέρμανσης του κτιρίου λόγω της ύπαρξης γεωθερμικής αντλίας.
Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 24.800,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας – ΠΕ Γρεβενών.
«H Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, έχει ως προτεραιότητα τις «πράσινες» παρεμβάσεις, ιδιαίτερα όταν οι παρεμβάσεις αυτές απευθύνονται στη νεολαία και τις δομές εκπαίδευσης και φυσικά στηρίζει τέτοια έργα» τόνισε σε δηλώσεις του, ο Περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου