.

Σπάρτακος: Ενημέρωση για εκλογές και τρέχοντα ζητήματα (εργασιακά/ενεργειακά) στο ΔΣ

Με την ευχή, νέα η χρονιά να είναι καλύτερη από τις προηγούμενες και να δώσει την ευκαιρία στο συνδικάτο –μέσα από τις δράσεις του- να φέρει τα αποτελέσματα που επιθυμεί για όλα τα ζητήματα που το απασχολούν, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο πλαίσιο της πρώτης του συνεδρίασης για το νέο έτος.

Η διαδικασία συνεχίστηκε με ενημέρωση επί των ενεργειακών και το θέμα των εκλογών που θα προκηρυχθούν το επόμενο διάστημα αφού τον Μάρτιο ολοκληρώνεται η 3ετής θητεία της παρούσας Διοίκησης.
Οι εξελίξεις στα ενεργειακά αποτελούν καθοριστικό παράγοντα για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των εκλογών καθώς το σωματείο –όπως πάντα- θα ιεραρχήσει τις διαδικασίες του ανάλογα με τα τεκταινόμενα και κυρίως με το πότε θα έρθει προς ψήφιση το επίμαχο νομοσχέδιο πώλησης λιγντικτών μονάδων.
Η εξέλιξη του λεγόμενου market test, το θέμα που αφορά στη λειτουργία του ΑΗΣ Αμυνταίου (επέκταση ωρών λειτουργίας), θέματα του προσωπικού, το θέμα της Σ.Σ.Ε αλλά και δράσεις του σωματείου που έλαβαν χώρα το προηγούμενο διάστημα και για τα οποία έχει υπάρξει εκτενής ενημέρωση μέσα από ανακοινώσεις και Δελτία Τύπου, αποτέλεσαν αντικείμενο ενημέρωσης του σώματος.
Πρόθεση και απόφαση του σωματείου είναι να «υποδεχθεί» τις εξελίξεις με δράσεις-ενημερώσεις-κινητοποιήσεις που θα επιτρέψουν την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για την «μητέρα των μαχών» και που θα πείσουν και τον τελευταίο επιφυλακτικό, για τις καταστροφικές συνέπειες του σχεδίου πώλησης.
Σε κάθε περίπτωση, το συνδικάτο –επί καθημερινής βάσεως- παραμένει στην πρώτη γραμμή του αγώνα, καλεί τους εργαζόμενους σε απόλυτη συστράτευση αλλά και τον κάθε παράγοντα, φορέα, σύλλογο να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να κινηθεί στη λογική και στο πλαίσιο που έχει ως αφετηρία την προοπτική της περιοχής μέσα από μία δυνατή ΔΕΗ με βασικό καύσιμο τον λιγνίτη.



Γραφείο Τύπου

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου