.

Σπάρτακος: Ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία του Σπάρτακου-Συγχαρητήρια σε όλους τους εργαζόμενους

Να ανεβάζεις, ακόμα πιο ψηλά, των πήχη σπουδαίων δημοκρατικών και βαρυσήμαντων διαδικασιών όπως είναι οι εκλογές. Αξία ανεκτίμητη.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και πολλές ευχαριστίες στις χιλιάδες των εργαζόμενων που με ήθος, συνέπεια και πολιτισμό προσήλθαν στις κάλπες προκειμένου να εκλέξουν τα συλλογικά τους όργανα.

Διατηρώντας την ήρεμη προεκλογική ατμόσφαιρα, οι εργαζόμενοι επί 3 ημέρες προσήλθαν στις 19 κάλπες που στήθηκαν -ανά τη χώρα- προκειμένου να «καταθέσουν» την επιλογή τους ανάμεσα από 4 ψηφοδέλτια, έτσι ώστε να εκλέξουν τους εκπροσώπους τους στην Κεντρική Διοίκηση του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ, την Κεντρική Εξελεγκτική Επιτροπή, την Ομοσπονδία και τα Εργατικά Κέντρα.
Με την διαδικασία να έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς και απρόσκοπτα, την σκυτάλη λαμβάνουν πλέον οι κατά τόπους εφορευτικές επιτροπές και οι κατά τόπους δικαστικοί αντιπρόσωποι που θα αναδείξουν τις έδρες των παρατάξεων, ενώ η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕΠ) θα καταμετρήσει τους σταυρούς των υποψηφίων ώστε να εκδοθούν τα τελικά αποτελέσματα.




Γραφείο Τύπου

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου