.

Σπάρτακος: Ούτε ο αγώνας τελείωσε, ούτε η μάχη - O κύβος ΔΕΝ ερρίφθη - Θα μας βρίσκουν μπροστά τους μέχρι το τέλος

Το σχέδιο νόμου «Διαρθρωτικά μέτρα για την πρόσβαση στο λιγνίτη και το περαιτέρω άνοιγμα της χονδρεμπορικής αγοράς ηλεκτρισμού» μπορεί πλέον να αποτελεί Νόμο του Ελληνικού κράτους, αυτό όμως ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν σημαίνει ότι ο αγώνας για την ακύρωση των δρομολογούμενων, σταματά.
Το αντίθετο μάλιστα. Ο αγώνας δυναμώνει και δεν παρεκκλίνει ούτε σπιθαμή από τον τελικό στόχο.

Ο δρόμος μπροστά είναι μακρύς και δυστυχώς για τους 151 πρόθυμους-συναυτουργούς του Εθνικού Εγκλήματος, σε αυτόν τον δρόμο ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.
Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που στήριξαν την προετοιμασία του αγώνα, που στήριξαν την απεργία, που στήριξαν κάθε προσπάθεια έτσι ώστε συλλογικά να προβάλλουμε την αντίσταση που απαιτείται προκειμένου να επιτύχουμε τον στόχο.
Με ενημερώσεις στους χώρους δουλειάς, με ενημερώσεις των φορέων, με συντονισμό και προγραμματισμό, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ του καταστροφικού σχεδίου.
Στην παρούσα φάση, μετά από συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ αποφασίστηκε, κατ΄εξουσιοδότηση της σχετικής απόφασης του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας της 29ης Μαρτίου 2018, αναστολή των 48ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων από τις 10 μ.μ. απόψε το βράδυ (25.4.2018).
Ας το καταλάβουν καλά:
• Το σπίτι μας ΔΕΝ θα το παραδώσουμε στα συμφέροντα
• Την μεγαλύτερη βιομηχανική επιχείρηση της χώρας ΔΕΝ θα επιτρέψουμε να την ξεπουλήσουνε, οδηγώντας στον μαρασμό ολόκληρες κοινωνίες και φορτώνοντας στους καταναλωτές το κόστος μιας αποτυχημένης αποεπένδυσης.

Με σύνθημά μας το
«Όπου ενότητα, εκεί ΝΙΚΗ»
Σ Υ Ν Ε Χ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

Γραφείο Τύπου

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου