.

ΔΕΗ: Παροχή σε 100 και πλέον μαθητές Λυκείου των Δήμων Κοζάνης και Εορδαίας Υπηρεσίες Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Η ΔΕΗ Α.Ε. στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, μέσω της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κοζάνης, θα παράσχει σε 100 και πλέον μαθητές Λυκείου των Δήμων Κοζάνης και Εορδαίας Υπηρεσίες Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Συγκεκριμένα την Τρίτη 7/5/2019 θα γίνει παρουσίαση-ενημέρωση για την δράση στους μαθητές που θα συμμετάσχουν από τα Λύκεια του Δήμου Κοζάνης στην Κοζάνη, ενώ την Τετάρτη 8/5/2019 θα γίνει αντίστοιχη παρουσίαση-ενημέρωση για την δράση στους μαθητές που θα συμμετάσχουν από τα Λύκεια του Δήμου Εορδαίας στην Εορδαία.
Την Τετάρτη 8/5/2019 και την Παρασκευή 10/5/2019 οι υπόψη μαθητές θα κληθούν να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά το αντίστοιχο πρόγραμμα διάρκειας 3,5 ωρών περίπου. Σε δεύτερο χρόνο θα υπάρξει κατ’ ιδίαν συνάντηση εξειδικευμένων συμβούλων μας με καθέναν από τους εν λόγω μαθητές, διάρκειας περίπου 1 ώρας, για την παρουσίαση και ανάλυση των αποτελεσμάτων τους. Η επιλογή των μαθητών έγινε με ευθύνη της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κοζάνης.
Επισημαίνεται ότι η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε., στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, μέσω της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, παρείχε τα τελευταία τέσσερα χρόνια, στους Δήμους Φλώρινας και Αμυνταίου αρχικά, Κοζάνης και Εορδαίας μετέπειτα: Υπηρεσίες Επαγγελματικού Προσανατολισμού σε 270 περίπου μαθητές της Α' και Β’ Λυκείου, από σχολεία των παραπάνω Δήμων. Η επιλογή των μαθητών έγινε από τους Δήμους .
Στις 9/5/2019 και ώρα 09:00 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση κατά την οποία θα γίνει Δωρεά της ΔΕΗ Α.Ε. στο ΕΚΑΒ Κοζάνης, ενός εκπαιδευτικού προπλάσματος BLS/AED ενηλίκων για βασική ΚΑΡΠΑ και ενός εκπαιδευτικού απινιδωτή Trainer AED, για την κάλυψη των εκπαιδευτικών του αναγκών. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΗ Ενεργειακό Ινστιτούτο, εντός του ΑΗΣ Καρδιάς. Στη συνέχεια θα υλοποιηθεί εκπαίδευση - ενημέρωση με θέμα: "Βασική Υποστήριξη της Ζωής", διάρκειας περίπου 3 ωρών, από το ΕΚΑΒ Κοζάνης στους σπουδαστές του Ι.Ι.Ε.Κ.
Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. προσπαθεί, στα πλαίσια των δυνατοτήτων της, να είναι αρωγός της τοπικής κοινωνίας της περιοχής με την οποία έχει παράλληλη πορεία τα τελευταία εξήντα χρόνια.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου