.

Δωρεά οχημάτων του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου (TAP AG) στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας

Τελετή παράδοσης-παραλαβής έξι (6) οχημάτων δωρεά του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου (Trans Adriatic Pipeline AG-TAP) προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 31/5/2019 στις 11:00 π.μ. στο κτίριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην Κοζάνη.

Παρουσία του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας κ. Βασίλειου Μιχελάκη και υπηρεσιακών παραγόντων, ο Υπεύθυνος Τοπικών Κοινωνιών του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου για τη Δυτική Μακεδονίας κ. Μιχάλης Γκοσλιόπουλος παρέδωσε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση τα οχήματα τύπου «4χ4 ανοιχτό φορτηγό pick-up», στα πλαίσια του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζει ο ΤΑΡ στις γεωγραφικές περιοχές του διέρχεται, συνεχίζοντας την κοινωνική του αποστολή με ενέργειες και δράσεις πλήρως συνυφασμένες με τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών και του περιβάλλοντος.
Ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας κ. Βασίλειος Μιχελάκης ευχαριστώντας θερμά τον κ. Μιχάλη Γκοσλιόπουλο και την εταιρεία, δήλωσε ότι «με τη δωρεά αυτή αναβαθμίζεται σημαντικά ο στόλος των οχημάτων των δασικών υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, η αξιοποίηση των οποίων θα γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προς όφελος της δασικής προστασίας, του περιβάλλοντος και των πολιτών γενικότερα».
Τέλος ο κ. Μιχελάκης εξήρε το πρόγραμμα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, όρος που είναι πλήρως αναγνωρίσιμος και ταυτόσημος όπως σημείωσε, με τον Διαδριατικό Αγωγό Φυσικού Αερίου γνωστό ως ΤΑΡ.


0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου