.

Για να κοιμηθείτε σαν… πουλάκια

Από το http://www.deltiokairou.gr

Το πιο πράσινο μέχρι στιγμής ξενοδοχείο, το TreeHotel, βρίσκεται στη Σουηδία και έχει τις ρίζες του βαθιά στη γη, αφού πρόκειται για… δέντρο! Κλείστε κι εσείς ένα από τα δωμάτια του ή προτιμάτε την φωλιά του πουλιού;

Το TreeHottel αποτελείται από έξι μονάδες διαμονής για κάθε γούστο. Οι ιδρυτές τους κατέβαλαν κάθε προσπάθεια ώστε το περίβλημά τους να μην επηρεάζει όχι μόνο το περιβάλλον, αλλά και τη δική σας αίσθηση ότι βρίσκεστε πάνω σε ένα δέντρο.Αν αποφασίσετε, ας πούμε να μείνετε στον τετράγωνο κύβο από καθρέπτες, αρχικά θα δυσκολευτείτε να τον βρείτε. Έχει γίνει ένα με το δάσος, κι ακόμα κι αν πουλάκι ξεγελαστεί, δεν θα πάθει τίποτα πέφτοντας πάνω στο τζάμι, αφού οι καθρέπτες έχουν περαστεί με ειδικό μαλακό υλικό. Αυτό το σπίτι είναι τοποθετημένο έξι μέτρα πάνω από το έδαφος και για τις ανάγκες σας χρησιμοποιείται φιλική προς το περιβάλλον ενέργεια, από διάφορες πηγές. Μπορείτε ακόμα να κάνετε και σάουνα, αν το επιθυμείτε, χωρίς να αισθάνεστε τύψεις για το ρεύμα που θα καταναλώσετε.
Αν ποτέ ο μπαμπάς σας δεν σας έφτιαξε ένα σπίτι πάνω σε δέντρο ήρθε η ώρα να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα. Στο ίδιο ξενοδοχείο, ένα ακόμη από τα σπίτια μοιάζει απόλυτα με φωλιά πουλιού!

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου